Bekijk de setup-studieles: uw apparaten toevoegen, activiteiten instellen en hoe u uw afstandsbediening gebruikt. Aan de slag met Harmony Ultimate - Harmony-ondersteuning

Aan de slag met Harmony Ultimate

Bekijk de setup-studieles: uw thuisentertainmentapparaten toevoegen, uw eendruksactiviteiten instellen en hoe u uw afstandsbediening gebruikt. Al ingesteld en er werkt iets niet? Onze probleemoplossers en ondersteuningsartikelen zijn er om u te helpen.

Laten we aan de slag gaan!

Harmony ontdekken
Inhoud van de doos
De Harmony Hub plaatsen
Apparaten en activiteiten toevoegen
Productfuncties
Ondersteuningsartikelen
Menu

Hoe werkt de Harmony?

Met uw Harmony 650 kunt u tot 8 van uw thuisentertainmentapparaten combineren tot één apparaat. Zo kunt, en moet!, u die andere apparaten uit het zicht bewaren.

De MyHarmony Desktop Software leidt u bij het ingeven van de fabrikant- en modelnummers van uw thuisapparaten zodat Harmony weet hoe het deze apparaten moet bedienen. MyHarmony helpt u daarna met het maken van activiteiten (of scènes) waardoor televisie kijken en gamen slechts een druk op de knop zijn verwijderd.

We gaan van start.

Verklaring van Harmony-activiteiten

Inhoud van de doos

Harmony Ultimate-afstandsbediening

Met de Harmony Ultimate kunt u uw thuisentertainmentsysteem bedienen via activiteitenknoppen.

Harmony Hub

De Harmony Hub is de spil in de Harmony afstandsbediening voor thuisentertainment. U plaatst deze dichtbij uw televisie, settopbox, gameconsole of ander apparaat. De Harmony Hub maakt gebruik van Infrarood- (IR), Bluetooth en Wi-Fi om al uw apparaten te bedienen.

Oplaadstation

Plaats uw afstandsbediening hierin als u deze niet gebruikt zodat deze volledig opgeladen is wanneer u deze nodig heeft.

Stroomadapter x2

Sluit de stroomadapter op de Harmony Hub aan. Het duurt 30 seconden voor de hub is ingeschakeld.

Verbind de andere met het oplaadstation van uw afstandsbediening.

IR-miniblasters x2

De IR-miniblaster wordt aangesloten op de achterkant van de hub en helpt het bereik voor apparaten die worden bediend via infrarood, te vergroten.

Gebruik dit als uw entertainmentsysteem in een afgesloten kast staat en u apparaten achter kastdeuren hebt staan.

Het gebruik van de IR-miniblaster is wel of niet nodig, afhankelijk van uw opstelling.

USB-kabel

U configureert uw nieuwe afstandsbediening door de Harmony Ultimate via de meegeleverde USB-kabel op uw laptop of desktopcomputer aan te sluiten en u aan te melden bij de MyHarmony-bureaubladsoftware.

De Harmony Hub plaatsen

Open kasten
  • Plaats de Harmony Hub bovenop uw kast of op een grote open plank die nergens door wordt belemmerd.
  • IR-signalen die vanaf de hub worden gestuurd, ketsen af op wanden en andere oppervlakken voordat ze bij uw apparaten terechtkomen. Een directe zichtlijn is meestal niet nodig.
Gesloten kasten
  • Plaats de Harmony Hub in de kast, op of naast de meeste apparaten.
  • IR-signalen die vanaf de hub worden gestuurd, ketsen af op wanden, de binnenkant van kasten en andere oppervlakken voordat ze bij uw apparaten terechtkomen. Een directe zichtlijn is meestal niet nodig.
  • Sluit de IR-miniblaster aan op de achterzijde van de hub en plaats deze bovenop de kast zodat deze de IR-signalen naar uw televisie kan sturen.

Harmony Hub inschakelen

Sluit de meegeleverde voedingsadapter aan op de Harmony Hub. Het duurt 30 seconden voordat de hub is opgestart.

Apparaten en activiteiten toevoegen

1. Als u al beschikt over een Harmony-afstandsbediening of myharmony.com-account, meldt u zich aan. Anders selecteert u Account maken.

2. U wordt langs verschillende schermen geleid waarin wordt uitgelegd hoe Harmony Ultimate werkt.

3. Selecteer uw wifi-netwerk en voer uw wachtwoord in.

4. Als u al een Harmony-afstandsbediening hebt en de apparaten en activiteiten daarvan wilt importeren, kunt u deze inderdaad kopiëren naar uw nieuwe Harmony Ultimate. Als u nog geen Harmony-afstandsbediening hebt, selecteert u Nieuwe set-up.

5. Uw apparaten invoeren:

• Harmony probeert eerst om enkele van uw verbonden apparaten te detecteren zoals Sonos, Roku en Philips Hue.
    • Druk op de knop Apparaat toevoegen onder op uw scherm om extra thuisentertainmentapparaten toe te voegen.
    • Indien vereist, vraagt Harmony u de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren voor enkele van uw diensten zodat we met deze in contact kunnen komen.
    • Hulp nodig voor het vinden van uw modelnummer? Dit artikel is wellicht nuttig: Het modelnummer van uw apparaat vinden
  6. Harmony stelt verscheidene activiteitstypen voor om uw eendruksbediening in te stellen.

7. Wanneer al uw apparaten zijn ingevoerd, wordt u door de MyHarmony-bureaubladsoftware gevraagd of u activiteiten zoals Tv kijken, Muziek luisteren of Film kijken wilt maken.

U wordt gevraagd op welke ingang uw apparaten moeten worden ingesteld voor het leveren van beeld en geluid. Volg de aanwijzingen op het scherm of lees het artikel over het maken van een Harmony-activiteit.

8. Dan bent u klaar.

Productfuncties

Functies van de Harmony Ultimate

Druk op de knop Uit om al uw entertainmentapparaten uit te schakelen.

Tip:  U hoeft niet op de knop Uit te drukken wanneer u heen en weer schakelt tussen twee activiteiten. Harmony onthoudt wat er al is ingeschakeld en wijzigt alleen wat nodig is.

Één knop, twee acties: druk de knop in voor vooruitspoelen of houdt deze langer ingedrukt om verder te gaan. Alle knoppen op uw Harmony-afstandsbediening zijn aanpasbaar met verschillende korte en lange drukacties.

Deze knop toont uw favoriete kanalen. Tik op een favoriet om naar dat kanaal te gaan. Als uw systeem uitstaat en u tikt op een favoriet, wordt de activiteit Tv kijken gestart en de tv vervolgens op dat kanaal ingesteld. U kunt favorieten ook gebruiken om snel door uw tv-gids op het scherm te navigeren.

Deze knop geeft toegang tot uw activiteiten. Tik op een activiteit om uw entertainmentsysteem aan te zetten of naar een andere activiteit te schakelen.

Veeg naar links en rechts om modi op uw scherm te veranderen. Als u in een activiteit zit, veegt u de pijl omhoog om bewegingsbediening weer te geven. U kunt ook de opdrachten op het scherm aanpassen.

De Harmony Ultimate-knoppen krijgen automatisch een functie toegewezen op basis van de activiteit waarmee u bezig bent. Wanneer u tv kijkt, kunt u met de kanaalknoppen de settopbox bedienen. Tijdens het luisteren naar muziek kunt u met de kanaalknoppen naar een ander radiostation gaan.

Uw Harmony aanpassen

Je favoriete kanalen instellen

U kunt tot 50 favoriete kanalen toevoegen aan uw scherm met pictogrammen of zendernamen. Meer informatie over Favoriete kanalen toevoegen.

Al uw knoppen aanpassen en instellen.

Maak zoveel activiteiten als u zelf wilt en stel in wat elke knop doet of welke opdrachten op het scherm verschijnen.

Uw Harmony gebruiken

Verklaring van activiteiten

In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen die apparaten apart kunnen bedienen, bedient Harmony een activiteit zoals Tv kijken of Gamen. U hoeft niet te kiezen welk apparaat u wilt bedienen. Start uw activiteit Tv kijken en u kunt het volume regelen voor uw stereo en kanalen veranderen automatisch uw tv of settopbox. Bekijk deze video voor meer informatie.

Houd uw apparaten gesynchroniseerd.

Zorg dat uw Harmony gesynchroniseerd blijft met uw apparaten door uw televisie, settopbox en andere apparaten niet handmatig of met hun originele afstandsbediening aan en uit te zetten. Als iets niet werd ingeschakeld dan raadpleegt u de Help-functie.

de Help-functie van Harmony Wordt een van uw apparaten niet ingeschakeld of naar de juiste ingang geschakeld? De Help-functie van Harmony stelt u een reeks vragen om alles weer te synchroniseren. Bekijk onze video voor meer informatie over de Help-functie van Harmony.

Aanvullende ondersteuningsresources

Heeft u problemen met één van uw activiteiten?

Als één van uw apparaten niet inschakelt of naar de juiste invoer wisselt, raden we aan dat u onze probleemoplosser voor activiteiten gebruikt om het probleem te isoleren en een oplossing te vinden.

Problemen oplossen

Doe meer met uw Harmony Ultimate-afstandsbediening

Hebt u meer vragen of suggesties?

Download de setup-software

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunt u Harmony instellen en configureren met de MyHarmony Desktop Software of de Harmony smartphone-app voor iOS en Android.

Downloaden

Communityforums van Harmony

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Verkennen

Neem contact op met het Harmony-team

Harmony beschikt over een periode gratis ondersteuning via e-mail/telefoon. U heeft ook onbeperkte toegang tot onze online ondersteuningscommunity.