Je hebt de touwtjes in handen

Zoek onze support- en probleemoplossingsartikelen via het bovenstaande zoekvak, of geef al onze supportartikelen en oplossingen weer. Stel vragen, zoek antwoorden of deel uw eigen kennis met andere gebruikers van Harmony in onze communityforums.

Wij staan voor u klaar

Als u nog steeds problemen ondervindt en met een van onze specialisten wilt spreken, beschikt u met Harmony over een periode van gratis ondersteuning via e-mail en telefoon. Onze toegewijde en ervaren Harmony-ondersteuningsexperts zijn er om u te helpen.

Nieuwe Harmony-producten

Logitech Harmony-producten:

E-mailondersteuning

Liever contact via e-mail? Als de periode voor gratis ondersteuning via e-mail nog niet is verstreken, kunt u ons supportteam een vraag stellen. U wordt mogelijk verzocht u aan te melden met uw e-mail-id en wachtwoord voor MyHarmony.

Een garantieclaim indienen

Als u uw Harmony wilt omruilen of laten repareren en de garantie nog loopt, kunt u online een garantieclaim indienen. U wordt mogelijk verzocht u aan te melden met uw e-mail-id en wachtwoord voor MyHarmony.

Telefonische support

Hieronder vindt u onze gratis ondersteuningsnummers. Controleer in de onderstaande tabel wanneer ondersteuning in uw gebied beschikbaar is. Houd de e-mail-id voor het aanmaken van uw Harmony-account gereed. Als u contact opneemt met support met betrekking tot de Harmony-app, kunt u het beste bellen met een andere telefoon dan de smartphone waarmee u uw Harmony App gebruikt.

Noord- en Zuid-Amerika

Europa

Pacifisch Azië

Ultimate HomeHome ControlHome HubUltimateUltimate OneUltimate HubSmart ControlSmart KeyboardTouch200/300/350600/650/700