Harmony-ondersteuning

• Compatibiliteit

Zoek in de Harmony-database om te controleren of uw thuisentertainmentapparaat wordt ondersteund of dat we aanvullende tips voor u hebben.

Zoeken
  • Home Control

Dim de lichten, sluit de rolgordijnen, verhoog de thermostaat. Meer informatie over hoe Harmony volledig integreert in entertainment- en thuisbediening.

Harmony Home verkennen
  • Community

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Onze forums weergeven

Productondersteuning van Logitech Harmony

Harmony 650

Raadpleeg meer productondersteuning, probleemoplossingsartikelen, video's om aan de slag te gaan en tips om optimaal van uw Harmony te profiteren.

Ultimate One

Ook wel bekend als Harmony Touch.

De setup-software downloaden

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunt u Harmony instellen en configureren met de MyHarmony Desktop Software of de Harmony smartphone-app voor iOS en Android.

Downloaden

Communityforums van Harmony

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Verkennen

Neem contact op met het Harmony-team

Harmony beschikt over een periode gratis ondersteuning via e-mail/telefoon. U heeft ook onbeperkte toegang tot onze online ondersteuningscommunity.