Bekijk de setup-studieles: uw apparaten toevoegen, activiteiten instellen en hoe u uw afstandsbediening gebruikt. Aan de slag met Harmony Ultimate One - Harmony-ondersteuning

Aan de slag met Harmony Ultimate One

Bekijk de setup-studieles: uw thuisentertainmentapparaten toevoegen, uw eendruksactiviteiten instellen en hoe u uw afstandsbediening gebruikt. Al ingesteld en er werkt iets niet? Onze probleemoplossers en ondersteuningsartikelen zijn er om u te helpen.

Laten we aan de slag gaan!

Harmony ontdekken
Inhoud van de doos
Apparaten en activiteiten toevoegen
Productfuncties
Ondersteuningsartikelen
Menu

Hoe werkt de Harmony?

Met uw Harmony Ultimate One kunt u de afstandsbedieningen van 15 van uw thuisentertainmentapparaten combineren tot één afstandsbediening. Zo kunt, en moet, u die andere afstandsbedieningen uit het zicht bewaren!

De MyHarmony Desktop Software leidt u bij het ingeven van de fabrikant- en modelnummers van uw thuisapparaten zodat Harmony weet hoe het deze apparaten moet bedienen. MyHarmony helpt u daarna met het maken van activiteiten (of scènes) waardoor televisie kijken en gamen slechts een druk op de knop zijn verwijderd.

We gaan van start.

Verklaring van Harmony-activiteiten

Inhoud van de doos

Harmony Ultimate One-afstandsbediening

Met de Harmony Ultimate One-afstandsbediening kunt u uw thuisentertainmentsysteem bedienen via eendruksactiviteitenknoppen.

Oplaadstation

Plaats uw afstandsbediening hierin als u deze niet gebruikt zodat deze volledig opgeladen is wanneer u deze nodig heeft.

Wisselstroomadapter x2

Levert stroom aan het oplaadstation.

USB-kabel

U configureert uw nieuwe afstandsbediening door de Harmony Ultimate One via de meegeleverde USB-kabel op uw laptop of desktopcomputer aan te sluiten en u aan te melden bij de MyHarmony Desktop Software.

Apparaten en activiteiten toevoegen

1. Download en installeer de MyHarmony-bureaubladsoftware.

2. Als dit uw eerste Harmony-afstandsbediening is, maakt u een nieuwe account.

Als u al een MyHarmony-account heeft, kunt u zich aanmelden en deze nieuwe afstandsbediening aan uw account toevoegen.

3. Controleer of de twee AA-batterijen in de achterkant van de afstandsbediening zijn geplaatst.

Sluit de Harmony Ultimate One op uw computer aan met de meegeleverde USB-kabel.

4. Als dit uw eerste afstandsbediening is, wordt u gevraagd de fabrikant en het modelnummer voor alle thuisentertainmentapparaten in te voeren.

Meer informatie over waar u het modelnummer van uw apparaat kunt vinden.

Voert u een upgrade van een bestaande Harmony-afstandsbediening uit? U kunt er ook voor kiezen de instellingen van uw oude afstandsbediening te importeren.

5. Wanneer al uw apparaten zijn ingevoerd, wordt u door de MyHarmony-bureaubladsoftware gevraagd of u activiteiten zoals Tv kijken, Muziek luisteren of Film kijken wilt maken.

U wordt gevraagd op welke ingang uw apparaten moeten worden ingesteld voor het leveren van beeld en geluid. Volg de aanwijzingen op het scherm of lees het artikel over het maken van een Harmony-activiteit.

6. Dan bent u klaar. Klik op de knop Sync om deze instellingen naar uw afstandsbediening over te brengen.

Productfuncties

Functies van Harmony Ultimate One

Druk op de knop Uit om al uw entertainmentapparaten uit te schakelen.

Tip:  U hoeft niet op de knop Uit te drukken wanneer u heen en weer schakelt tussen twee activiteiten. Harmony onthoudt wat er al is ingeschakeld en wijzigt alleen wat nodig is.

Één knop, twee acties: druk de knop in voor vooruitspoelen of houdt deze langer ingedrukt om verder te gaan. Alle knoppen op uw Harmony-afstandsbediening zijn aanpasbaar met verschillende korte en lange drukacties.

Deze knop toont uw favoriete kanalen. Tik op een favoriet om naar dat kanaal te gaan. Als uw systeem uitstaat en u tikt op een favoriet, wordt de activiteit Tv kijken gestart en de tv vervolgens op dat kanaal ingesteld. U kunt favorieten ook gebruiken om snel door uw tv-gids op het scherm te navigeren. Meer informatie over Favoriete kanalen toevoegen.

Deze knop geeft toegang tot uw activiteiten. Tik op een activiteit om uw entertainmentsysteem aan te zetten of naar een andere activiteit te schakelen.

Veeg naar links en rechts om modi op uw scherm te veranderen. Als u in een activiteit zit, veegt u de pijl omhoog om bewegingsbediening weer te geven. U kunt ook de opdrachten op het scherm aanpassen.

De Harmony Ultimate One-knoppen krijgen automatisch een functie toegewezen op basis van uw activiteit. Wanneer u tv kijkt, kunt u met de kanaalknoppen de settopbox bedienen. Tijdens het luisteren naar muziek kunt u met de kanaalknoppen naar een ander radiostation gaan.

Uw Harmony aanpassen

Je favoriete kanalen instellen

U kunt tot 50 favoriete kanalen toevoegen aan uw scherm met pictogrammen of zendernamen. Meer informatie over Favoriete kanalen toevoegen.

Al uw knoppen aanpassen en instellen.

Maak zoveel activiteiten als u zelf wilt en stel in wat elke knop doet of welke opdrachten op het scherm verschijnen.

Uw Harmony gebruiken

Verklaring van activiteiten

In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen die apparaten apart kunnen bedienen, bedient Harmony een activiteit zoals Tv kijken of Gamen. U hoeft niet te kiezen welk apparaat u wilt bedienen. Start uw activiteit Tv kijken en u kunt het volume regelen voor uw stereo en kanalen veranderen automatisch uw tv of settopbox. Bekijk deze video voor meer informatie.

Houd uw apparaten gesynchroniseerd.

Zorg dat uw Harmony gesynchroniseerd blijft met uw apparaten door uw televisie, settopbox en andere apparaten niet handmatig of met hun originele afstandsbediening aan en uit te zetten. Als iets niet werd ingeschakeld dan raadpleegt u de Help-functie.

de Help-functie van Harmony Wordt een van uw apparaten niet ingeschakeld of naar de juiste ingang geschakeld? De Help-functie van Harmony stelt u een reeks vragen om alles weer te synchroniseren. Bekijk onze video voor meer informatie over de Help-functie van Harmony.

Aanvullende ondersteuningsresources

Heeft u problemen met één van uw activiteiten?

Als één van uw apparaten niet inschakelt of naar de juiste invoer wisselt, raden we aan dat u onze probleemoplosser voor activiteiten gebruikt om het probleem te isoleren en een oplossing te vinden.

Problemen oplossen

Doe meer met uw Harmony Ultimate One-afstandsbediening

Hebt u meer vragen of suggesties?

Download de setup-software

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunt u Harmony instellen en configureren met de MyHarmony Desktop Software of de Harmony smartphone-app voor iOS en Android.

Downloaden

Communityforums van Harmony

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Verkennen

Neem contact op met het Harmony-team

Harmony beschikt over een periode gratis ondersteuning via e-mail/telefoon. U heeft ook onbeperkte toegang tot onze online ondersteuningscommunity.