Problemen met Harmony-software oplossen

Harmony-afstandsbedieningen zijn geprogrammeerd om een van twee computertoepassingen of de mobiele Harmony-app voor iOS en Android te gebruiken. Als Harmony nieuw voor u is en u hulp nodig heeft bij de setup, selecteert u uw afstandsbediening in de sectie productondersteuning van uw startpagina.

Algemene oplossingen

Hieronder vindt u een aantal algemene stappen voor veelvoorkomende problemen. Voor optimale resultaten probeert u ze in de volgorde waarin ze worden vermeld:

1. Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt, verbonden is met internet.
  2. Zorg ervoor dat je computer en/of mobiele apparaat voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Harmony.
  3. Controleer of uw Harmony-software up-to-date is en werk de software bij, indien nodig.
  4. Sluit de Harmony-desktopsoftware en start deze opnieuw.
    Problemen met het sluiten van de Harmony-software?
  5. Zet uw afstandsbediening uit en weer aan (en uw hub, als u een Hub-product heeft).
  6. Start uw computer opnieuw op (vergeet niet op te slaan als u nog ergens anders mee bezig was).
  7. Als u een USB-aansluiting heeft, ontkoppelt u de USB-kabel en probeert u een andere USB-poort.

Problemen met Harmony-software oplossen

Ik heb problemen met het aanmelden bij Harmony

Harmony-afstandsbedieningen van het type Harmony One, 600, 650 en 700

Deze afstandsbedieningen worden ondersteund door zowel de MyHarmony-desktopsoftware (aanbevolen) als de Logitech Harmony Remote Software 7.x. Accounts die oorspronkelijk zijn opgezet met de Logitech Harmony Remote Software 7.x kunnen echter niet worden geopend met de MyHarmony-desktopsoftware.

U kunt een nieuwe account maken via MyHarmony en de instellingen van de Logitech Harmony Remote Software-account kopiëren, maar u kunt de oudere account niet rechtstreeks openen. Voor meer informatie, zie: Upgraden naar MyHarmony

E-mail-id of wachtwoord vergeten:

Als u nog steeds problemen heeft:

Op zoek naar de oude aanmeldingspagina?

Harmony is niet meer beschikbaar als websitetoepassing en werkt nu met de MyHarmony-desktopsoftware en/of mobiele Harmony-app, afhankelijk van uw afstandsbediening. U kunt zich niet langer aanmelden op de website.

De reden hiervoor is om problemen te voorkomen met browserinvoegtoepassingen en het strengere beveiligingsbeleid van browsers. Alle bestaande accountgegevens bestaan nog steeds, en u kunt deze oproepen door de nieuwe software te downloaden en u daarbij aan te melden.

Ik heb problemen met het downloaden van de Harmony-software

Wanneer een download mislukt, wordt er misschien een foutmelding op de downloadbalk boven of onder in uw browser weergegeven die meer informatie kan bieden over de reden voor de downloadfout.

Gebruik bij voorkeur Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge op Windows, of Safari op Mac.

Nog steeds problemen?

Windows-gebruikers: download een zip-bestand van onze MyHarmony-desktopsoftware, pak dit bestand uit, klik op MyHarmonyLauncher en selecteer Als administrator uitvoeren. Als u nog steeds problemen ondervindt bij de download van de MyHarmony-desktopsoftware, raadpleegt u uitgebreidere probleemoplossingen voor uw specifieke browser:

Ik heb problemen met het installeren van de Harmony-software

Voor de Harmony-desktopsoftware moet u zowel tijdens de installatie als tijdens het gebruik een internetverbinding hebben. Bovendien zijn tijdens de installatie beheerdersrechten op uw computer vereist.

Op Windows:

Klik met de rechtermuisknop op het installatiepakket van de Harmony-desktopsoftware en selecteer Als administrator uitvoeren.

Op Mac:

Open het .dmg-bestand van de Harmony-app en start het .pkg-bestand.

Ik kan de software niet vinden nadat deze is geïnstalleerd

Op Windows:

1. U kunt de MyHarmony-desktopsoftware openen via de snelkoppeling op uw bureaublad.
  2. In Windows 8/8.1 kunt u de MyHarmony-desktopsoftware openen door te navigeren naar de apps-weergave. U kunt de MyHarmony-desktopsoftware ook vanaf het bureaublad in bureaubladmodus openen.

Op Mac:

1. Open een zoekvenster door vanuit het dock op Finder te klikken.
  2. Selecteer Programma's in het linkerdeelvenster. U ziet de MyHarmony-desktopsoftware in de lijst met geïnstalleerde toepassingen in het rechterdeelvenster.

De software is vastgelopen en kan niet worden gesloten

Als de Harmony-desktopsoftware wordt niet gestart of vastloopt op het laadscherm, forceert u het stoppen van de software en start u het opnieuw.

Op Windows:

1. Druk op Ctrl+Alt+Del op uw toetsenbord en selecteer Taakbeheer starten.
  2. Klik op het tabblad Processen bovenaan in de taakbeheerder.
  3. Klik met de rechtermuisknop op MyHarmony.exe en selecteer Processtructuur beëindigen.
  4. Start de Harmony-software opnieuw.

Op Mac:

Ik krijg het bericht dat er iets is misgegaan

Als je een Hub-product gebruikt en een foutbericht ontvangt met de mededeling 'er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw', verifieer je dat de Harmony-hub en verbonden apparaten zich in hetzelfde wifi-netwerk bevinden en dat je computer en/of mobiele apparaat voldoen aan de minimale systeemvereisten van Harmony.

Algemene oplossingen

Hieronder vindt u een aantal algemene stappen voor veelvoorkomende problemen. Voor optimale resultaten probeert u ze in de volgorde waarin ze worden vermeld:

1. Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt, verbonden is met internet.
  2. Zorg ervoor dat je computer en/of mobiele apparaat voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Harmony.
  3. Controleer of uw Harmony-software up-to-date is en werk de software bij, indien nodig.
  4. Sluit de Harmony-desktopsoftware en start deze opnieuw.
    Problemen met het sluiten van de Harmony-software?
  5. Zet uw afstandsbediening uit en weer aan (en uw hub, als u een Hub-product heeft).
  6. Start uw computer opnieuw op (vergeet niet op te slaan als u nog ergens anders mee bezig was).
  7. Als u een USB-aansluiting heeft, ontkoppelt u de USB-kabel en probeert u een andere USB-poort.

Problemen met Harmony-software oplossen

Ik heb problemen met het aanmelden bij Harmony

Harmony-afstandsbedieningen van het type Harmony One, 600, 650 en 700

Deze afstandsbedieningen worden ondersteund door zowel de MyHarmony-desktopsoftware (aanbevolen) als de Logitech Harmony Remote Software 7.x. Accounts die oorspronkelijk zijn opgezet met de Logitech Harmony Remote Software 7.x kunnen echter niet worden geopend met de MyHarmony-desktopsoftware.

U kunt een nieuwe account maken via MyHarmony en de instellingen van de Logitech Harmony Remote Software-account kopiëren, maar u kunt de oudere account niet rechtstreeks openen. Voor meer informatie, zie: Upgraden naar MyHarmony

E-mail-id of wachtwoord vergeten:

Als u nog steeds problemen heeft:

Op zoek naar de oude aanmeldingspagina?

Harmony is niet meer beschikbaar als websitetoepassing en werkt nu met de MyHarmony-desktopsoftware en/of mobiele Harmony-app, afhankelijk van uw afstandsbediening. U kunt zich niet langer aanmelden op de website.

De reden hiervoor is om problemen te voorkomen met browserinvoegtoepassingen en het strengere beveiligingsbeleid van browsers. Alle bestaande accountgegevens bestaan nog steeds, en u kunt deze oproepen door de nieuwe software te downloaden en u daarbij aan te melden.

Ik heb problemen met het downloaden van de Harmony-software

Wanneer een download mislukt, wordt er misschien een foutmelding op de downloadbalk boven of onder in uw browser weergegeven die meer informatie kan bieden over de reden voor de downloadfout.

Gebruik bij voorkeur Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge op Windows, of Safari op Mac.

Nog steeds problemen?

Windows-gebruikers: download een zip-bestand van onze MyHarmony-desktopsoftware, pak dit bestand uit, klik op MyHarmonyLauncher en selecteer Als administrator uitvoeren. Als u nog steeds problemen ondervindt bij de download van de MyHarmony-desktopsoftware, raadpleegt u uitgebreidere probleemoplossingen voor uw specifieke browser:

Ik heb problemen met het installeren van de Harmony-software

Voor de Harmony-desktopsoftware moet u zowel tijdens de installatie als tijdens het gebruik een internetverbinding hebben. Bovendien zijn tijdens de installatie beheerdersrechten op uw computer vereist.

Op Windows:

Klik met de rechtermuisknop op het installatiepakket van de Harmony-desktopsoftware en selecteer Als administrator uitvoeren.

Op Mac:

Open het .dmg-bestand van de Harmony-app en start het .pkg-bestand.

Ik kan de software niet vinden nadat deze is geïnstalleerd

Op Windows:

1. U kunt de MyHarmony-desktopsoftware openen via de snelkoppeling op uw bureaublad.
  2. In Windows 8/8.1 kunt u de MyHarmony-desktopsoftware openen door te navigeren naar de apps-weergave. U kunt de MyHarmony-desktopsoftware ook vanaf het bureaublad in bureaubladmodus openen.

Op Mac:

1. Open een zoekvenster door vanuit het dock op Finder te klikken.
  2. Selecteer Programma's in het linkerdeelvenster. U ziet de MyHarmony-desktopsoftware in de lijst met geïnstalleerde toepassingen in het rechterdeelvenster.

De software is vastgelopen en kan niet worden gesloten

Als de Harmony-desktopsoftware wordt niet gestart of vastloopt op het laadscherm, forceert u het stoppen van de software en start u het opnieuw.

Op Windows:

1. Druk op Ctrl+Alt+Del op uw toetsenbord en selecteer Taakbeheer starten.
  2. Klik op het tabblad Processen bovenaan in de taakbeheerder.
  3. Klik met de rechtermuisknop op MyHarmony.exe en selecteer Processtructuur beëindigen.
  4. Start de Harmony-software opnieuw.

Op Mac:

Ik krijg het bericht dat er iets is misgegaan

Als je een Hub-product gebruikt en een foutbericht ontvangt met de mededeling 'er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw', verifieer je dat de Harmony-hub en verbonden apparaten zich in hetzelfde wifi-netwerk bevinden en dat je computer en/of mobiele apparaat voldoen aan de minimale systeemvereisten van Harmony.