Harmony en macOS 10.15 Catalina

Met de release van macOS 10.15 Catalina starten 32-bits apps zoals MyHarmony niet meer en wordt een foutmelding weergegeven. Zie de aankondiging van Apple voor meer informatie over de overstap naar 64-bits technologie.

MyHarmony en Catalina

Op macOS 10.15 en hoger, starten 32-bits apps zoals MyHarmony of Logitech Remote Software niet meer en wordt een foutmelding weergegeven.

Klik hier om onze nieuwe 64-bits app'Harmony Desktop' voor Catalina te downloaden.

• Deze nieuwe Harmony Desktop ondersteunt alleen de volgende afstandsbedieningen: Harmony 200, 300, 350, 600, 650, 665, 700, Touch, Ultimate One en 950.
  • Voor op hub gebaseerde afstandsbedieningen moet je de mobiele app of een lagere versie van Mac of een Windows-computer gebruiken.
  • Deze 64-bits software werkt niet in lagere versies van Mac.
  • Oude MyHarmony-software (32-bits) wordt niet ondersteund in Catalina.
  • Als je een afstandsbediening met verouderde Logitech Harmony Remote-software hebt, zoals de Harmony 880, 900, One, 1000, 1100 enzovoort, ga je naar de veelgestelde vragen op onze downloadpagina voor een bijgewerkte versie die werkt op macOS 10.15 Catalina.

Wanneer je macOS 10.15 Catalina (of hoger) hebt en een Harmony Hub of een afstandsbediening met hub gebruikt, zoals Harmony Elite, Companion/Home Control, Smart Control, Ultimate Home of Ultimate, kun je het volgende blijven gebruiken:

• de mobiele Harmony-app op iOS of Android
  • de huidige MyHarmony-app op Windows
  • de huidige MyHarmony-app op macOS 10.14 of lager