Harmony en macOS 10.15 Catalina

Met de release van macOS 10.15 Catalina worden 32-bits apps zoals MyHarmony niet meer gestart en wordt in plaats daarvan een foutmelding weergegeven. Zie de informatie van Apple met betrekking tot hun overgang naar 64-bits technologie voor meer informatie.

MyHarmony en Catalina

Zodra macOS 10.15 Catalina live is (en niet in bèta), kunt u onze 64-bits desktopsoftware, Harmony Desktop, gebruiken die parallel wordt vrijgegeven met macOS 10.15.

Harmony Desktop is alleen beschikbaar voor macOS 10.15 (en hoger) en ondersteunt onze op IR gebaseerde afstandsbedieningen zoals; Harmony 200/300/350/600/650/665/700/950, One / One +, Touch en Ultimate One. Bestaande gebruikers kunnen hun MyHarmony-inloggegevens gebruiken om in te loggen.

Wanneer u bijwerkt naar macOS 10.15 Catalina (of hoger), als u Harmony Hub of een hub-gebaseerde afstandsbediening gebruikt zoals; Harmony Elite, Companion / Home Control, Smart Control, Ultimate Home of Ultimate, kunt u de volgende apps blijven gebruiken:

• De mobiele Harmony-app op iOS of Android
  • De huidige MyHarmony-app op Windows
  • De huidige MyHarmony-app op een macOS 10.14 of lager
Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony IR-afstands­bediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele