SELECTEER EEN OPTIE OM DOOR TE GAAN

• PROBLEMEN MET SOFTWARE EN HARDWARE
    Werkt je hub niet meer of heb je hulp nodig bij het instellen van de Harmony-app of het verbinden met apparaten?

• HULP BIJ HET INSTELLEN VAN EEN ACCOUNT
    Heb je hulp nodig bij het toevoegen of vervangen van apparaten? Of werken je opdrachten misschien niet naar behoren?

• HARMONY PERSONALISEREN
    Heb je hulp nodig bij het toewijzen van je knoppen, het instellen van favoriete kanalen of het configureren van een andere instelling?

• HULP BIJ AANMELDING EN WACHTWOORD
    Ben je je gebruikersnaam, e-mail-id of wachtwoord vergeten en heb je hulp nodig bij het aanmelden bij je account?

• ALGEMENE VRAGEN
    Wil je weten welke apparaten compatibel zijn, welke functies met je afstandsbediening werken of iets anders?

• BESTELLINGEN EN FACTURERING
    Heb je vragen over een recente Harmony-bestelling of facturering van Logitech.com?

Online ondersteuning

Bespaar tijd met online ondersteuning

De meeste mensen die hierover contact met ons opnemen, kunnen hun probleem oplossen met behulp van informatie uit een van de onderstaande artikelen.

Bekijk de contactmogelijkheden

Telefonische support

Heeft u problemen met het detecteren of synchroniseren van uw Harmony afstandsbediening?

We hebben een probleem met Harmony Desktop en synchronisatie ontdekt. Dit heeft gevolgen voor klanten op mac 10.15.4. Download de nieuwste versie van Harmony Desktop door naar onze downloadpagina te gaan en op "Gebruik je Harmony zonder hub?" Te klikken.

MERK OP

Onze callcenters werken momenteel met een verminderde bezetting, waardoor het langer zou kunnen duren voor we u te woord kunnen staan.

90 dagen gratis ondersteuning

Als je hulp nodig hebt bij het instellen en configureren van je afstandsbediening, biedt Harmony de eerste 90 dagen gratis telefonische ondersteuning.

Noord- en Zuid-Amerika

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Canada
    English
    +1.855.960.0089
    Ma-Vr: 09:00 - 22:00 uur (ET)
    Za-Zo: 10:00 - 17:30 uur (ET)
  • VS
    English
    +1.510.683.5644
    Ma-Vr: 09:00 - 22:00 uur (ET)
    Za-Zo: 10:00 - 17:30 uur (ET)

Europa

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Oostenrijk
    Deutsch
    0800.296.615
    Ma-Vr: 10:00 - 18:00 uur (CET)
  • Duitsland
    Deutsch
    +49 89 143 770290
    Ma-Vr: 10:00 - 18:00 uur (CET)
  • Frankrijk
    Français
    +33 1 86 47 60 55
    Ma-Vr: 10:00 - 18:00 uur (CET)
  • Nederland
    Nederlands
    +31 85 8085 097
    Ma-Vr: 10:00 - 18:00 uur (CET)
  • Verenigd Koninkrijk
    English
    +44 1753 945687
    Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur (CET)
  • Italië
    Italiaans
    800.979.229
    Ma-Vr: 09:00 - 18:00 uur (CET)
  • Spanje
    Español
    900.811.863
    Ma-Vr: 09:00 - 18:00 uur (CET)
  • Alle andere landen
    English
    +41.22761.4025
    (Tarieven van toepassing)
    Ma-Vr: 09:00 - 17:00 uur (CET)

Pacifisch Azië

• Land
    Taal
    Telefoon
    Uren
  • Australië
    English
    1800.025.544
    Ma-Vr: 09:00 - 17:00 (GMT +10)
  • Nieuw-Zeeland
    English
    0800.743.967
    Ma-Vr: 09:00 - 17:00 (GMT +12)

Bekijk alle nummers Bel ons
GESLOTEN

E-mailondersteuning

Heeft u problemen met het detecteren of synchroniseren van uw Harmony afstandsbediening?

We hebben een probleem met Harmony Desktop en synchronisatie ontdekt. Dit heeft gevolgen voor klanten op mac 10.15.4. Download de nieuwste versie van Harmony Desktop door naar onze downloadpagina te gaan en op "Gebruik je Harmony zonder hub?" Te klikken.

MERK OP

Onze callcenters werken momenteel met een verminderde bezetting, waardoor het langer zou kunnen duren voor we u te woord kunnen staan.

Vragen over de Harmony-software, wifiverbinding, het bedienen van apparaten of het instellen van activiteiten zijn over het algemeen te complex om via e-mail te beantwoorden. Deze kunnen beter via onze telefonische ondersteuning worden beantwoord.

Liever contact via e-mail?
Stel een vraag aan ons supportteam

Berichtondersteuning

Heeft u problemen met het detecteren of synchroniseren van uw Harmony afstandsbediening?

We hebben een probleem met Harmony Desktop en synchronisatie ontdekt. Dit heeft gevolgen voor klanten op mac 10.15.4. Download de nieuwste versie van Harmony Desktop door naar onze downloadpagina te gaan en op "Gebruik je Harmony zonder hub?" Te klikken.

MERK OP

Onze callcenters werken momenteel met een verminderde bezetting, waardoor het langer zou kunnen duren voor we u te woord kunnen staan.

We hebben wat extra informatie nodig om precies te bepalen hoe we je kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in en verzend het om aan de slag te gaan.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing. 0/4000

Garantie-informatie

Garantieperiode voor nieuwe Harmony-producten

• Noord-Amerika — 1 jaar beperkte hardwaregarantie en 90 dagen gratis ondersteuning via e-mail en telefoon. Verlengde ondersteuning via telefoon en e-mail is na 90 dagen beschikbaar op een pay-per-incidentbasis.
  • Europa — 2 jaar beperkte hardwaregarantie en gratis ondersteuning via e-mail en telefoon.
  • Azië — 1 jaar beperkte hardwaregarantie en gratis ondersteuning via e-mail en telefoon.

Garantieperiode voor gecertificeerde Logitech Harmony-producten

• Noord-Amerika — 90 dagen beperkte hardwaregarantie. Ondersteuning via telefoon en e-mail is beschikbaar op een pay-per-incidentbasis.
    N.B. Logitech Harmony verkoopt noch ondersteunt gerepareerde producten in Europa of Pacifisch Azië.

Ben je een fabrikant?

Fabrikanten

Produceer je IR-apparaten en wil je je producten of IR-codes aan onze database toevoegen? Stuur een e-mail met meer informatie aan ons team voor gegevensintegratie op datasupport@logitech.com. Houd er rekening mee dat de externe of technische ondersteuning van Harmony een van de bovenstaande contactopties via telefoon of e-mail moet gebruiken. Je ontvangt dus geen antwoord van ons team voor gegevensintegratie.

Gekopieerd naar het klembord