Aanmelden bij uw Harmony-account

In dit artikel worden de verschillende aanmeldingsopties voor uw Harmony-account beschreven.

Aanmelden bij Harmony

U kunt een account maken voor Harmony en u bij Harmony aanmelden met uw e-mailadres of via sociale media. Wanneer u zich wilt aanmelden via sociale media, zorg dan dat het e-mailadres dat aan Harmony is gekoppeld, hetzelfde e-mailadres is als u aan uw sociale aanmelding hebt gekoppeld.

Opmerking

Wanneer uw Harmony-account een niet-bevestigd e-mailadres heeft, wordt uit veiligheidsoverwegingen uw wachtwoord opnieuw ingesteld wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt via Facebook of Google. Dit betekent dat als u de e-mailoptie weer wilt gebruiken om u aan te melden, u uw wachtwoord opnieuw moet instellen. Opties voor aanmelden via sociale media zijn beschikbaar voor alle Harmony-platforms, waaronder MyHarmony, Harmony Desktop en de Harmony-app voor Android en iOS*. Welke opties beschikbaar zijn, is afhankelijk van het platform dat u kiest.

Accounts voor sociale aanmelding die momenteel worden ondersteund:

• Amazon *Momenteel alleen beschikbaar voor de Harmony-app op iOS
  • Apple *Momenteel alleen beschikbaar voor de Harmony-app op iOS
  • Facebook
  • Google
  • Spotify

OPMERKING: In de toekomst kunnen nog meer sociale aanmeldingen worden ondersteund. Kijk in de software of app om te zien welke nu worden ondersteund.

Aanmelden bij Harmony met uw e-mailadres

Klik in de MyHarmony-desktopsoftware op Aanmelden/registreren. Er wordt een Logi ID-pagina in een browser geopend. Op het aanmeldingsscherm wordt u gevraagd uw aanmeldingsgegevens in te voeren. Wanneer u dit hebt gedaan, wordt u naar uw Harmony-account gebracht.

Als u de mobiele Harmony-app gebruikt, drukt u op het pictogram MENU linksboven. Selecteer dan HARMONY-SETUP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN. De Logi ID-pagina wordt geopend in een browser. Voer daar uw aanmeldingsgegevens in om u aan te melden bij uw Harmony-account.

Als u het e-mailadres gekoppeld aan uw Harmony-account wilt wijzigen, kunt u dit op elk gewenst moment doen door de instructies te volgen in ons artikel Uw gebruikers-e-mail of gebruikers-id wijzigen.

Aanmelden bij Harmony via sociale media

Als u al een socialemedia-account hebt ingesteld met een ander e-mailadres dan aan uw Harmony-account is gekoppeld, moet u het e-mailadres bijwerken dat is gekoppeld aan uw Harmony-account om de aanmeldingsoptie via sociale media te kunnen gebruiken.

Tik op het aanmeldingsscherm op de gewenste aanmelding via sociale media. Als u op het apparaat al bent aangemeld bij uw socialemedia-account, dan weet Harmony dit en wordt u gevraagd te verifiëren dat dit het account is dat u wilt gebruiken. Als u nog niet bent aangemeld bij uw account, wordt u gevraagd dit te doen. Wanneer u dit hebt gedaan, wordt u naar uw Harmony-account gebracht.

Veelgestelde vragen

Mijn oorspronkelijke wachtwoord werkt niet meer

Als u uw aanmelding via sociale media hebt gebruikt om u aan te melden bij een bestaand Harmony-account met hetzelfde e-mailadres, kunt u niet de e-mailoptie gebruiken om u aan te melden bij uw account. Gebruik de optie voor aanmelding via sociale media om u aan te melden bij uw account. Als u de verkeerde methode gebruikt voor het aanmelden, ontvangt u een e-mail met informatie over de aanmeldingsmethode die u hebt gebruikt en de aanmeldingsmethode die u moet gebruiken. Als u de e-mailaanmelding gebruikt, kunt u eenwachtwoordreset uitvoeren om het wachtwoord van uw Harmony-account opnieuw in te stellen. Hierna kunt u zich hiermee aanmelden.

Waar u de gedownloade MyHarmony-desktopsoftware kunt vinden

In Windows:
  • Op de meeste Windows-computers kunt u de MyHarmony-desktopsoftware via de snelkoppeling op uw bureaublad vinden of door te zoeken naar MyHarmony-app.
  • In Windows 8/8.1 kunt u de MyHarmony-desktopsoftware openen door te navigeren naar de apps-weergave. U kunt de MyHarmony-desktopsoftware ook vanaf het bureaublad in bureaubladmodus openen.

Op Mac:
  • Open een zoekvenster door vanuit het dock op Finder te klikken.
  • Selecteer Programma's in het linkerdeelvenster. U ziet de MyHarmony-desktopsoftware in de lijst met geïnstalleerde programma's in het rechterdeelvenster.

Ik kan mijn e-mailadres niet bij Logitech bevestigen, omdat ik geen toegang heb tot dat e-mailaccount

Om de een of andere reden is het mogelijk dat het e-mailadres dat werd gebruikt om uw Harmony-account te maken, niet toegankelijk is om te worden bevestigd. In dit geval kunt u de optie 'Ik heb geen toegang tot mijn e-mail' gebruiken om uw e-mailadres te wijzigen. Als u zich de aanmeldingsgegevens herinnert, kunt u ook naar MyHarmony-desktopsoftware of de iOS/Android-versie van de Harmony-app gaan om uw e-mailaccount te wijzigen in een toegankelijke e-mail, zodat u verder kunt gaan met het bevestigingsproces.

Wij raden u ten zeerste aan een geldig e-mailadres te gebruiken bij het maken van een Harmony-account. Als u namelijk een nieuw apparaat wilt gebruiken, de fabrieksinstellingen van uw apparaat wilt herstellen of uw Harmony-app wilt verwijderen en opnieuw installeren, wordt er een e-mailverificatie naar dat e-mailadres gestuurd zodat u zich kunt aanmelden.

Ik heb mijn Apple ID-mail gebruikt om aan te melden bij Harmony, maar ik krijg de melding 'Geen account gevonden met die e-mail-id' wanneer ik probeer mijn wachtwoord te resetten

Dit kan gebeuren als u de optie Verberg mijn e-mailadres kiest bij het maken van uw Harmony-account, omdat Apple dan een uniek, willekeurig e-mailadres aanmaakt en naar Harmony stuurt. U moet dit e-mailadres gebruiken om uw wachtwoord te resetten.

Hoe u uw e-mail-id kunt weergeven als u de optie Verberg mijn e-mailadres kiest:

1. Open de app Instellingen en tik dan op [uw naam].
  2. Tik op Wachtwoord en beveiliging.
  3. Tik op Apps die Apple ID gebruiken.
  4. Tik op de Harmony-app.

Bij Deze app heeft ontvangen ziet u de e-mail-id die is gemaakt voor uw Harmony-account.

Bovendien moet u ervoor zorgen dat e-mail doorsturen (Doorsturen naar) is ingeschakeld en uw juiste e-mailadres daar wordt vermeld om de e-mail voor het resetten van het wachtwoord van Harmony te ontvangen.

Aanmelden bij Harmony

Aanmelden bij Harmony met uw e-mailadres

U kunt elk e-mailadres gebruiken voor deze optie. Als u echter op een bepaald moment de optie voor aanmelden via sociale media gaat gebruiken om u aan te melden, zorg dan dat u hetzelfde e-mailadres gebruikt als u waarmee u het Harmony-account hebt gemaakt. Uw e-mailadres voor Harmony moet hetzelfde zijn, ongeacht welke optie voor e-mail of sociale media u kiest voor het aanmelden. Als u het e-mailadres gekoppeld aan uw Harmony-account wilt wijzigen, kunt u dit op elk gewenst moment doen door de instructies te volgen in ons artikel Uw gebruikers-e-mail of gebruikers-id wijzigen.

Tik op E-MAIL op het aanmeldingsscherm. U wordt gevraagd uw aanmeldingsgegevens in te voeren. Wanneer u dit hebt gedaan, wordt u naar uw Harmony-account gebracht.

Aanmelden bij Harmony via sociale media

Als u al een socialemedia-account hebt ingesteld met een ander e-mailadres dan aan uw Harmony-account is gekoppeld, moet u het e-mailadres bijwerken dat is gekoppeld aan uw Harmony-account om de aanmeldingsoptie via sociale media te kunnen gebruiken.

Tik op het aanmeldingsscherm op de gewenste aanmelding via sociale media. Als u op het apparaat al bent aangemeld bij uw socialemedia-account, dan weet Harmony dit en wordt u gevraagd te verifiëren dat dit het account is dat u wilt gebruiken. Als u nog niet bent aangemeld bij uw account, wordt u gevraagd dit te doen. Wanneer u dit hebt gedaan, wordt u naar uw Harmony-account gebracht.