De id van je Harmony-e-mail wijzigen

Als je het e-mailadres dat je voor je Harmony-gebruikersaanmelding gebruikt, moet bijwerken, kun je dit doen via de MyHarmony-desktopsoftware of de mobiele Harmony-app.

Je e-mail-id wijzigen

1. Tik op het pictogram MENU linksboven.
  2. Selecteer HARMONY-SETUP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/BEWERKEN > ACCOUNTGEGEVENS.

3. Harmony-app - Wachtwoord wijzigen, scherm 1
  4. Harmony-app opent de Logi ID-pagina in een browser.
  5. Selecteer de optie Aanmelding en beveiliging op de pagina met accountgegevens.
  6. Meld je aan met je wachtwoord ter beveiliging.
  7. Selecteer Aanmelding en wachtwoord beheren op de pagina Aanmelding en beveiliging.
  8. Klik naast het e-mailveld op Bewerken.
  9. Werk het e-mailadres bij en controleer het.
  1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan.
  2. Selecteer Mijn account rechtsboven in de software.
  3. Selecteer Accountinstellingen bijwerken.
    • Je wordt doorgestuurd naar een browser waarin je je accountgegevens kunt zien
  4. Selecteer de optie Aanmelding en beveiliging op de pagina met accountgegevens.
  5. Meld je aan met je wachtwoord ter beveiliging.
  6. Selecteer Aanmelding en wachtwoord beheren op de pagina Aanmelding en beveiliging.
  7. Klik naast het e-mailveld op Bewerken.
  8. Werk het e-mailadres bij en controleer het.

Als je een bestaand account hebt bij een ander Logitech-product, zoals onze Circle-camera of Logitech G-apparaten, kun je geen nieuw Harmony-account maken met hetzelfde e-mailadres. Als je een bestaand e-mailadres wilt gebruiken dat al aan een Logitech-account is gekoppeld, kun je je met dezelfde gegevens bij Harmony aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld, kun je een nieuwe afstandsbediening instellen en de configuratie van de afstandsbediening uit je oude account kopiëren.

Zie dit artikel voor meer informatie: https://support.myharmony.com/how-to-copy-a-previous-remote-configuration-to-a-new-remote

Je e-mail-id wijzigen

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan.
  2. Selecteer Mijn account rechtsboven in de software.
  3. Selecteer Accountinstellingen bijwerken.
    • Je wordt doorgestuurd naar een browser waarin je je accountgegevens kunt zien
  4. Selecteer de optie Aanmelding en beveiliging op de pagina met accountgegevens.
  5. Meld je aan met je wachtwoord ter beveiliging.
  6. Selecteer Aanmelding en wachtwoord beheren op de pagina Aanmelding en beveiliging.
  7. Klik naast het e-mailveld op Bewerken.
  8. Werk het e-mailadres bij en controleer het.

Als je een bestaand account hebt bij een ander Logitech-product, zoals onze Circle-camera of Logitech G-apparaten, kun je geen nieuw Harmony-account maken met hetzelfde e-mailadres. Als je een bestaand e-mailadres wilt gebruiken dat al aan een Logitech-account is gekoppeld, kun je je met dezelfde gegevens bij Harmony aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld, kun je een nieuwe afstandsbediening instellen en de configuratie van de afstandsbediening uit je oude account kopiëren.

Zie dit artikel voor meer informatie: https://support.myharmony.com/how-to-copy-a-previous-remote-configuration-to-a-new-remote

Je e-mail-id wijzigen

1. Ga naarhttps://www.logitech.com/my-account.html in een browser (bij voorkeur in incognito- of privémodus) en klik op Aanmelden.
    (Als je al bent aangemeld, klik je op 'Profiel bewerken')

2. Meld je aan met het bestaande e-mailadres en wachtwoord.

3. Nadat je je hebt aangemeld bij het account, klik je op Profiel bewerken.

4. Klik daarna op 'Aanmelding en beveiliging' aan de linkerkant van de pagina.

5. Klik op 'AANMELDEN BEHEREN'.

1. Als je je e-mailadres wilt wijzigen, voer je het e-mailadres en het wachtwoord in dat je wilt gebruiken en klik je op Doorgaan.

2. Als je wilt overschakelen van aanmelding via e-mail naar aanmelding via sociale media, klik je op de gewenste methode voor aanmelding via sociale media en volg je de instructies op het scherm.

Als je een bestaand account hebt bij een ander Logitech-product, zoals onze Circle-camera of Logitech G-apparaten, kun je geen nieuw Harmony-account maken met hetzelfde e-mailadres. Als je een bestaand e-mailadres wilt gebruiken dat al aan een Logitech-account is gekoppeld, kun je je met dezelfde gegevens bij Harmony aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld, kun je een nieuwe afstandsbediening instellen en de configuratie van de afstandsbediening uit je oude account kopiëren.

Zie dit artikel voor meer informatie: https://support.myharmony.com/how-to-copy-a-previous-remote-configuration-to-a-new-remote