Een apparaat verwijderen

Meld u aan bij uw Harmony-account om een apparaat van uw afstandsbediening te verwijderen. Als u een afstandsbediening wilt verwijderen, leest u Een afstandsbediening verwijderen.

De Harmony-app gebruiken

1. Start de mobiele app en maak verbinding met uw Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU, en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
Harmony-app - Apparaat bewerken
  1. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen.
  2. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer DIT APPARAAT VERWIJDEREN.
  3. Druk op VERWIJDEREN op het volgende scherm om het apparaat te verwijderen.
Harmony-app - Apparaat verwijderen

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant en kies het apparaat dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op Dit apparaat verwijderen en dan op Verwijderen wanneer u daarom wordt gevraagd.
MyHarmony-desktopsoftware - Apparaat verwijderen

De desktop-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens het apparaat dat u wilt verwijderen.
  3. Scrol naar de onderkant van het scherm en selecteer DIT APPARAAT VERWIJDEREN > VERWIJDEREN.
  4. Synchroniseer ten slotte uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.

De Express-app gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony Express-app.
  2. Selecteer Set-up bewerken en vervolgens het pictogram +.
  3. Druk op het apparaat dat u wilt verwijderen tot er rechts een rood prullenbakpictogram wordt weergegeven.
  4. Tik ten slotte op het prullenbakpictogram en bevestig dat u het apparaat wilt verwijderen.