Een afstandsbediening verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een afstandsbediening, ook wel ruimte genoemd, verwijderd uit uw account.

Als u de standaardwaarden wilt herstellen, raadpleegt u: Uw Harmony terugzetten op de standaardwaarden

Een afstandsbediening verwijderen

Als u een nieuwe Harmony-afstandsbediening heeft aangeschaft en u de vorige set-up wilt behouden, raadpleegt u:
De configuratie van een eerdere afstandsbediening kopiëren naar een nieuwe afstandsbediening

1. Meld u aan bij uw account via de MyHarmony Desktop Software.
  2. Selecteer de afstandsbediening die u wilt verwijderen in de Galerie met afstandsbedieningen.
  3. Selecteer de tab Instellingen aan de linkerkant.
  4. Als u rechts van de afbeelding van uw afstandsbediening Meer >> als laatste optie ziet, klikt u daarop. Zo niet, dan gaat u naar de volgende stap.
  5. Selecteer de laatste optie om uw Harmony-afstandsbediening te verwijderen.
  1. U krijgt een melding waarin u wordt gewaarschuwd dat deze wijziging permanent is, met de vraag of u wilt doorgaan. Selecteer Ja.

Een afstandsbediening verwijderen

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens AFSTANDSBEDIENING VERWIJDEREN.
  3. Selecteer ten slotte JA om uw afstandsbediening definitief te verwijderen.

Een afstandsbediening verwijderen

Aangezien doorgaans verschillende afstandsbedieningen worden gebruikt in afzonderlijke ruimtes, verdeelt Harmony uw afstandsbedieningen onder in 'ruimtes'. Volg de onderstaande stappen om een afstandsbediening/ruimte te verwijderen.

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony Express-app.
  2. Tik op Ruimte-instellingen en vervolgens op Deze ruimte verwijderen.
  3. Tik ten slotte op Verwijderen.