Hoe Harmony werkt met Yonomi

Compatibel met Harmony Express en hub-producten

Yonomi
BELANGRIJKE MEDEDELING

Update 29 september 2023: De services van Yonomi zijn beëindigd en worden niet meer ondersteund op Harmony. Ga naar de Yonomi- website voor meer informatie.

Set-up

Yonomi instellen
Download en installeer de Yonomi-app voor uw iOS- of Android-apparaat en maak een account aan.
iOS Google
Harmony verbinden met Yonomi
Wanneer Harmony is verbonden, kun je Yonomi gebruiken om je activiteiten te starten.

Harmony verbinden met Yonomi

1. Start de Yonomi-app en meld je aan.
  2. Tik op het pictogram {1}{2} in de linkerbovenhoek en selecteer Accounts en hubs.
Harmony toevoegen in Yonomi (1)
  1. Tik op + in de rechterbovenhoek en selecteer Logitech-account.
  2. Meld je aan bij je Harmony-account en druk op Verbinden.
Harmony toevoegen in Yonomi (2)

Bediening

Creëer een welkome omgeving wanneer je thuiskomt van je werk

Wanneer je thuiskomt van je werk, start Yonomi je activiteit Tv kijken, verwelkomt Sonos je en wordt je tv aangezet op je favoriete zender. De Philips Hue-verlichting wordt op een warme kleur gezet en je kunt gaan genieten van een ontspannen avond.

Een routine maken voor thuiskomen:

1. Start Yonomi, tik op het tabblad Routines en selecteer +.
  2. Tik op Gebeurtenis toevoegen + en selecteer Locatie. Standaard zou Ik kom thuis geselecteerd moeten zijn.
  3. Tik op Actie toevoegen + en selecteer de actie die je als eerste wilt laten uitvoeren.
  4. Pas je actie aan door deze naar voorgedefinieerde opties te vegen of door op de tekst te tikken om meldingen te bewerken.
  5. Blijf acties toevoegen in de volgorde waarin je ze wilt laten uitvoeren.
  6. Je kunt ook voorwaarden toevoegen als je wilt dat je routine alleen onder bepaalde omstandigheden wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld een bepaald moment van de dag).
  7. Wanneer je klaar bent, tik je op in de rechterbovenhoek.
Routine toevoegen in Yonomi

Je wordt gevraagd je routine een naam te geven en Yonomi toegang te geven tot je locatie. Selecteer een pictogram en knopkleur om je routine op te slaan.

Elektriciteit besparen en je huis beveiligen wanneer je de hele dag weg bent

Wanneer je 's ochtends je huis verlaat, zorgt Yonomi dat de verlichting en tv uitgaan, je August Smart Lock wordt geactiveerd om je huis op slot te doen, en je Harmony Hub wordt uitgeschakeld.

Een routine maken voor uit huis vertrekken:

1. Start Yonomi, tik op het tabblad Routines en selecteer +.
  2. Tik op Gebeurtenis toevoegen + en selecteer Locatie. Veeg naar rechts om Ik ga weg te kiezen.
  3. Tik op Actie toevoegen + en selecteer de actie die je als eerste wilt laten uitvoeren.
  4. Pas je actie aan door deze naar voorgedefinieerde opties te vegen of door op de tekst te tikken om meldingen te bewerken.
  5. Blijf acties toevoegen in de volgorde waarin je ze wilt laten uitvoeren.
  6. Je kunt ook voorwaarden toevoegen als je wilt dat je routine alleen onder bepaalde omstandigheden wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld een bepaald moment van de dag).
  7. Wanneer je klaar bent, tik je op in de rechterbovenhoek.
Routine toevoegen in Yonomi

Je wordt gevraagd je routine een naam te geven en Yonomi toegang te geven tot je locatie. Selecteer een pictogram en knopkleur om je routine op te slaan.

Veelgestelde vragen

Ik heb meerdere Harmony-afstandsbedieningen

Nadat je Harmony hebt verbonden met Yonomi, kun je routines maken die activiteiten activeren vanaf elk van je producten op basis van Harmony Hub. Als je meerdere producten hebt die op Harmony Hub zijn gebaseerd, worden alle activiteiten in één lijst weergegeven.

Informatie die Harmony deelt met Yonomi

Harmony maakt alleen een lijst met uw activiteiten bekend, evenals een uniek token waarmee Yonomi wordt geverifieerd om uw activiteiten te starten en stoppen. Yonomi heeft geen toegang tot uw naam, e-mailadres of apparaten in uw Harmony-account.

Mijn activiteit omvat een Smart Lock-apparaat

Uit veiligheidsoverwegingen staat Harmony toepassingen van derden niet toe om Smart Lock-apparaten te bedienen (bijvoorbeeld August Smart Lock). Dit omvat het starten van activiteiten waarin een Smart Lock-apparaat is opgenomen. Het is daarom niet mogelijk een activiteit te starten die een Smart Lock-apparaat bevat.

Ik heb meer vragen of suggesties

In onze online gebruikersforums kun je deelnemen aan de discussies met onze Harmony-productmanagers en de gebruikerscommunity.

Set-up

Opmerking

Yonomi moet worden toegevoegd door de skill in de Alexa-app in te schakelen. Wanneer deze is ingeschakeld, kun je op de knop OK op je Harmony Express-afstandsbediening drukken om Yonomi-spraakopdrachten te zenden.

Smart Home-apparaten met Alexa verbinden

Meer informatie over de integratie

Harmony Express-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met je Yonomi via de Alexa-skill.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met de Yonomi-servers, zodat je je Harmony-activiteiten kunt starten via de mobiele Yonomi-app.