Een niet-werkende opdracht herstellen

Opdrachten voor apparaten ontbreken vaak wanneer het verkeerde modelnummer is ingevoerd tijdens het aanmaken van een account. We raden je aan eerst goed te controleren of het modelnummer van je apparaat juist is.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan met de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt bijwerken.
  5. Selecteer Een opdracht toevoegen of herstellen.
MyHarmony - een opdracht toevoegen of herstellen
  1. Selecteer Een opdracht herstellen die niet werkt.
  2. Selecteer de opdracht die u wilt herstellen en klik op Volgende.
MyHarmony - een opdracht toevoegen of herstellen
  1. Sluit de Harmony-afstandsbediening aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
    • Bij de Harmony 200/300/350/600/650/700-afstandsbedieningen bevindt de aansluiting aan de bovenkant van de afstandsbediening.
    • Bij de Harmony Touch-, Ultimate- en Home-afstandsbedieningen bevindt de aansluiting zich aan de bovenkant van de afstandsbediening. Gebruik niet het oplaadstation.
    • De Harmony Smart Control en Harmony Hubs maken een verbinding via de hub aan de achterkant.
    • Extra informatie over support bekijken als uw afstandsbediening of hub niet wordt gedetecteerd.
Harmony 600/650/700
Harmony 200/300/350
Harmony 650
Harmony Touch, Ultimate, Home

Harmony Touch of Ultimate
Harmony Hub

Harmony Hub
  1. Wijs met de punt van de originele afstandsbediening van uw apparaat naar de IR-ingangssensor van uw Harmony-afstandsbediening of -hub, zoals wordt weergegeven in de schermanimatie. De afstandsbedieningen moeten zich ongeveer 8 cm van elkaar bevinden.
    • De IR-ingangssensor van de Harmony 200/300/350/600/650/700 bevindt zich bovenop de Harmony-afstandsbediening.
    • De IR-ingangssensor van de Harmony Touch & Harmony Ultimate bevindt zich aan de achterkant.
    • De IR-ingangssensor van de Harmony Hub bevindt zich aan de voorkant/bovenop.
  2. Druk op uw originele afstandsbediening op de knop die u wilt leren. Houd de knop 1 tot 2 seconden ingedrukt.
Harmony 600/650/700
Harmony 300/350
Harmony 650
Harmony Touch of Ultimate
Harmony 200
Harmony Touch of Ultimate
Harmony Hub

Harmony Hub
  1. De instructies in de MyHarmony-desktopsoftware geven aan wanneer de opdracht is herkend.
  2. Klik op Voltooien.
  3. Zodra u de nieuwe opdracht hebt toegevoegd, kunt u deze toewijzen aan een knop op uw Harmony-afstandsbediening.
  4. Vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren nadat u wijzigingen hebt aangebracht.

De Harmony-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-afstandsbediening gevolgd door APPARATEN en selecteer je apparaat.
  3. Selecteer OPDRACHT TOEVOEGEN/HERSTELLEN en selecteer de opdracht die je wilt herstellen.
  4. Richt je originele afstandsbediening op de infraroodsensor van je Harmony-afstandsbediening, zoals weergegeven in de app.
    • IR-sensoren van de Harmony 200, Ultimate, Ultimate One en Touch bevinden zich op de achterkant van de afstandsbediening.
    • IR-sensoren van de Harmony 300, 350, 600, 650, 665 en 700 bevinden zich op de bovenkant van de afstandsbediening.
  5. Druk op de originele afstandsbediening van je apparaat ongeveer twee seconden op de knop die je Harmony wilt leren.
Harmony 600/650/700
Harmony 300/350
Harmony 650
Harmony Touch of Ultimate
Harmony 200
Harmony Touch of Ultimate
  1. De Harmony-desktopapp geeft aan wanneer de opdracht is herkend.
  2. Selecteer ten slotte het synchronisatiepictogram in de rechterbovenhoek van het instellingenmenu, gevolgd door {15}NU SYNCHRONISEREN{16}.

De Harmony-app gebruiken

1. Selecteer het pictogram MENU in de Harmony-app.
  2. Selecteer HARMONY-SETUP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN > APPARATEN.
  3. Favoriete kanalen
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en selecteer OPDRACHT TOEVOEGEN/HERSTELLEN.
  5. Selecteer de opdracht in de lijst en druk op > rechtsboven om door te gaan.
  6. Wijs met de punt van de originele afstandsbediening van uw apparaat naar de IR-ingangssensor op uw hub, zoals wordt weergegeven in de foto op het scherm. De afstandsbediening moet zich op een afstand van ongeveer 8 cm van de hub bevinden.
  7. De Harmony-app geeft aan wanneer de opdracht is herkend.
  8. Druk op > rechtsboven wanneer u klaar bent.
Favoriete kanalen

De Harmony Express-app gebruiken

Je kunt je Harmony Express nieuwe opdrachten leren door de onderstaande instructies te volgen. Als je een apparaat probeert te vervangen, raadpleeg je:
Een apparaat in uw account vervangen

1. Start de Harmony Express-app en tik op Apparaatinstellingen.
  2. Tik op het apparaat dat je wilt wijzigen en tik vervolgens op Opdracht leren.
  3. Tik op het potloodpictogram naast de opdracht die je wilt leren en volg de instructies op het scherm.

Veelgestelde vragen

Ik ondervind problemen bij het instellen van opdrachten voor Harmony

Als u problemen ondervindt bij het instellen van opdrachten voor Harmony, controleert u of aan de volgende vereisten is voldaan en probeert u het opnieuw.