Knoppen in de Harmony-app aanpassen

Via de Harmony-app kunt u bepalen welke apparaatopdrachten op uw scherm worden weergegeven. Elke aanpassing is uniek voor uw activiteit.

U wilt bijvoorbeeld dat de opdrachten Uitwerpen en Ondertitelen op uw scherm worden weergegeven wanneer u de activiteit Tv kijken uitvoert. Maar wanneer u de activiteit Muziek luisteren uitvoert, wilt u de geluidsmodi zien.

Knoppen in de app aanpassen

U kunt kiezen uit verschillende opdrachten, afhankelijk van de activiteit en apparaten die u wilt wijzigen. Elk apparaat dat u gebruikt met uw Harmony-account kan worden aangepast met een unieke set knoptoewijzingen.

Opdrachten toevoegen aan uw activiteit

1. Selecteer de activiteit die u wilt aanpassen (bijv. Tv kijken) vanuit de Harmony-app.
  2. Tik op < om terug te gaan nadat uw activiteit is gestart.
  3. Selecteer MENU gevolgd door Bewerk/reset, Knoppen bewerken en + (plusteken).
  4. Selecteer EEN OPDRACHT TOEWIJZEN en aan welk apparaat u de opdracht wilt toevoegen (bijv. Samsung TV).
  5. Selecteer de opdracht die u wilt toevoegen (bijv. Hoogte-breedteverhouding 16:9).

Uw nieuwe opdracht verschijnt vervolgens in het bedieningspaneel van de Harmony-app voor uw activiteit.

Opdrachten uit uw activiteit verwijderen

1. Selecteer de activiteit die u wilt aanpassen (bijv. Tv kijken) vanuit de Harmony-app.
  2. Tik op < om terug te gaan nadat uw activiteit is gestart.
  3. Selecteer MENU gevolgd door Bewerk/reset, Knoppen bewerken.
  4. Sleep de opdracht die u wilt verwijderen naar de prullenbak onderaan het scherm.

Opdrachten voor activiteiten verplaatsen

1. Selecteer de activiteit die u wilt aanpassen (bijv. Tv kijken) vanuit de Harmony-app.
  2. Tik op < om terug te gaan nadat uw activiteit is gestart.
  3. Selecteer MENU gevolgd door Bewerk/reset, Knoppen bewerken.
  1. Sleep uw opdrachtpictogram naar een ander open +-vak. In de meeste activiteiten kunt u naar links vegen voor een scherm met beschikbare +-sleuven.

Standaardwaarden herstellen

Open de Harmony-app en selecteer MENU, Bewerk/reset en vervolgens Knoppen opnieuw instellen om de standaardlay-out van uw scherm te herstellen. Activiteiten met gewijzigde opdrachten worden in een lijst weergegeven. Tik op RESET naast de activiteit die u opnieuw wilt instellen op de standaardschermindeling.

Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony &nbsp;IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele&nbsp;afstandsbediening