Harmony-ondersteuning

• Compatibiliteit

Zoek in de Harmony-database om te controleren of uw thuisentertainmentapparaat wordt ondersteund of dat we aanvullende tips voor u hebben.

Zoeken
  • Harmony-setup

Wilt u een nieuwe Harmony-afstandsbediening instellen of de configuratie op een bestaande Harmony-afstandsbediening wijzigen?

De software downloaden

Op zoek naar de aanmeldingspagina van MyHarmony.com? U kunt uw bestaande Harmony-configuratie nu opvragen door de MyHarmony-desktopsoftware te downloaden en u hierop aan te melden.

• Home Control

Dim de lichten, sluit de rolgordijnen, verhoog de thermostaat. Meer informatie over hoe Harmony volledig integreert in entertainment- en thuisbediening.

Harmony Home verkennen
  • Community

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Onze forums weergeven

Productondersteuning van Logitech Harmony

Ultimate One

Ook wel bekend als Harmony Touch.

De set-upsoftware downloaden

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunt u Harmony instellen en configureren met de MyHarmony Desktop Software of de Harmony smartphone-app voor iOS en Android.

Downloaden

Communityforums van Harmony

Stel een vraag op de Harmony-forums. Onze productmanagers van Harmony nemen ook actief deel en bieden technisch advies.

Verkennen

Neem contact op met het Harmony-team

Harmony beschikt over een periode gratis ondersteuning via e-mail/telefoon. U heeft ook onbeperkte toegang tot onze online ondersteuningscommunity.

Contact opnemen

Wij houden van feedback

Fantastisch!
Wilt u ons meer informatie geven?