De ingangenlijst van uw apparaat weergeven en aanpassen

Als uw apparaat van ingang wisselt door te schakelen of door een lijst te bladeren, is het belangrijk dat de Harmony goed weet wat elke ingang doet, zodat er op de juiste manier wordt overgeschakeld.

De mobiele app gebruiken

1. Tik op MENU en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
Apparaten selecteren in Harmony-app
  1. Selecteer het apparaat dat u wilt bewerken, gevolgd door INGANGSINSTELLINGEN, en selecteer de methode waarmee uw apparaat tussen ingangen schakelt.
  2. Beantwoord de aanvullende vragen over hoe uw apparaat tussen ingangen schakelt om het proces te voltooien.
Harmony-app - Methode voor het schakelen tussen ingangen

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer het tabblad Apparaten samen met het apparaat waarvoor u de methode voor het schakelen tussen ingangen wilt veranderen.
  3. Klik op Apparaatinstellingen wijzigen, gevolgd door Ingangsinstellingen en Volgende.
MyHarmony - methode voor het schakelen tussen ingangen
  1. Een van de keuzerondjes is al geselecteerd. Laat dit ongewijzigd en druk op Volgende tot u de lijst met ingangen ziet.
MyHarmony - lijst van ingangen weergeven
  1. De lijst aan de linkerkant geeft de ingangen op uw apparaat weer, in de juiste volgorde.
    • Sleep een ingang en zet deze neer om de volgorde te wijzigen.
    • Sleep een ingang en zet deze neer in de prullenbak om de ingang te verwijderen.
    • Algemene ingangen worden rechts weergegeven, of selecteer Ingang ontbreekt om zelf een nieuwe ingangsopdracht toe te voegen.
  2. Klik op Voltooien en vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren telkens wanneer u veranderingen aanbrengt.

De desktop-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-afstandsbediening en kies vervolgens het apparaat dat je wilt aanpassen.
  3. Selecteer INGANGSINSTELLINGEN en volg de instructies op het scherm.
  4. Selecteer ten slotte het synchronisatiepictogram in de rechterbovenhoek van het instellingenmenu, gevolgd door {15}NU SYNCHRONISEREN{16}.