Schakelen tussen Harmony Hubs

Met de mobiele Harmony-app of -afstandsbediening kun je de Harmony Hub veranderen waarmee deze is verbonden.

Schakelen tussen Harmony Hubs

Start de Harmony-app op uw mobiele apparaat, ga naar MENU en vervolgens naar Schakelen tussen hubs. Selecteer daar de hub waarmee je verbinding wilt maken.

Schakelen tussen hubs
Als je probeert een andere hub te bedienen met je Harmony-afstandsbediening of smart keyboard, hoef je niet te schakelen tussen hubs. In plaats hiervan moet je je afstandsbediening koppelen met de andere hub. Meer informatie
Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony  IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele afstandsbediening

Instructies op deze pagina zijn niet relevant voor de Harmony-afstandsbediening die je hebt geselecteerd.

GA TERUG

Harmony Helper

send
Do you need help finding anything?