Harmony-softwarevergelijking

De meeste functies kunnen worden ingesteld met zowel de mobiele Harmony-app als de MyHarmony-desktopsoftware. Sommige functies die in de mobiele Harmony-app beschikbaar, zijn niet beschikbaar als u de MyHarmony-desktopsoftware gebruikt (en vice versa). Raadpleeg de onderstaande tabel om te bepalen welke software wordt aanbevolen voor het configureren van uw apparaten, en/of welke Activiteiten u kunt gebruiken met softwarespecifieke Harmony-functies.

Harmony gebruiken
Softwarespecifieke Harmony-functies MyHarmony Desktop Software Mobiele Harmony-app
Een favoriet kanaal instellen dat bij uw activiteit moet worden gestart
(bijv. Roku)
Niet ondersteund Vinkje
Activiteiten voor thuisbediening aanmaken Niet ondersteund Vinkje
Het starten of beëindigen van een activiteit plannen Niet ondersteund Vinkje
Verlichting toevoegen aan een start- of eindreeks van een activiteit Niet ondersteund Vinkje
Achtergrond van afstandsbediening wijzigen Vinkje Niet ondersteund
Een afstandsbediening uit uw account verwijderen Vinkje Niet ondersteund
Uw Dish-ontvanger opnieuw koppelen Vinkje Vinkje
Wifi-netwerk wijzigen Vinkje Vinkje
Nieuwe account maken / Bestaande accounts bekijken Vinkje Vinkje
Apparaten toevoegen / verwijderen / aanpassen Vinkje Vinkje
Activiteiten toevoegen / verwijderen / aanpassen Vinkje Vinkje
Knopaanpassing Vinkje Vinkje
Accounts importeren tijdens installatie Vinkje Vinkje
Reeksen maken Vinkje Vinkje
Favorieten aanpassen* Vinkje Vinkje

* Met MyHarmony kunt u alleen de knoppen van de afstandsbediening aanpassen. Aanpassingen die u met de mobiele Harmony-app doet, gelden specifiek voor dat mobiele apparaat. Dergelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld activiteiten opnieuw ordenen, favoriete kanalen verwijderen of bewerken na eerste installatie en aanpassingen van het opdrachtscherm van activiteiten.

Harmony-softwaredownloads

U kunt de MyHarmony-desktopsoftware op uw pc gebruiken of de mobiele Harmony-app (zie hieronder) op uw tablet of smartphone.