Een sleeptimer aan uw activiteit toevoegen

Of u nu voor uzelf een herinnering nodig hebt dat het bedtijd is of uw kinderen wilt toestaan 30 minuten tv te kijken voordat ze aan hun huiswerk beginnen, met een sleeptimer wordt het allemaal wat gemakkelijker.

Wanneer u een afstandsbediening op basis van Harmony Hub of met touchscreen gebruikt, kunt u een sleeptimer instellen om uw activiteiten te beëindigen. U kunt dit doen met uw Harmony-afstandsbediening of mobiele Harmony-app.

Een sleeptimer instellen met behulp van de afstandsbediening

De sleeptimer zet actieve activiteiten uit wanneer de tijd van de activiteit om is. Start uw activiteit, selecteer MENU > Sleeptimer en geef aan wanneer u wilt dat Harmony alles uitzet.

Sleeptimer op afstandsbediening

U krijgt één minuut van tevoren een waarschuwing, zodat u het nog kunt annuleren.

Countdown van sleeptimer

Een sleeptimer instellen met behulp van de mobiele app

De sleeptimer zet actieve activiteiten uit wanneer de tijd van de activiteit om is. Start uw activiteit, selecteer MENU > Sleeptimer en geef aan wanneer u wilt dat Harmony alles uitzet.

Veelgestelde vragen

De sleeptimer schakelt niet al mijn apparaten uit

Het is mogelijk dat u de afstandsbediening moet richten op uw apparaat of apparaten, zodat het infraroodsignaal van de afstandsbediening wordt ontvangen.

Ik wil een activiteit Welterusten maken

Speel wat rustgevende muziek af met gedimde lichten en schakel alles na 30 minuten uit. Harmony jaagt de monsters onder het bed van uw kinderen vandaan terwijl ze in slaap vallen.

Deze activiteit vereist:

• Muziek: Sonos, stereo of verbonden mediaspeler.
  • Lampen: Een lampje met Wi-Fi of een verbonden lichtschakelaar.

Uw activiteit Welterusten instellen

1. Start de mobiele Harmony-app en maak verbinding met uw Harmony Hub.
  2. Scrol naar de onderkant van de tab ACTIVITEITEN en selecteer Wijzigen en dan Activiteit toevoegen.
  3. Selecteer Uw eigen activiteit toevoegen en geef uw activiteit de naam: Welterusten.
  4. Selecteer het apparaat waarmee u de muziek van uw activiteit Welterusten afspeelt.
  5. Selecteer het apparaat waarmee u het volume regelt.
  6. Selecteer de ingang waarop uw geluidssysteem moet zijn ingesteld.

De lichten in uw slaapkamer configureren zodat ze aangaan

1. Als het bericht 'U kunt uw Home Control-apparaten aanpassen' verschijnt, selecteer dan de knop VOLGENDE >.
  2. Selecteer de lichtschakelaars of lampen in uw slaapkamer en zorg dat de aan-uitknop is ingeschakeld. Selecteer VOLGENDE >.
  3. Laat deze lijst leeg als u wordt gevraagd om de apparaten te selecteren die moeten worden gebruikt wanneer deze activiteit eindigt. Selecteer VOLGENDE >.

De muziek selecteren die automatisch wordt afgespeeld

1. Selecteer het radiostation of de actie waarmee uw muziek moet worden afgespeeld.
  2. We raden u aan om voor uw startreeks uw favoriete radiostation toe te voegen als u een radiotuner gebruikt, of de optie Afspelen voor uw cd-speler.

Uw sleeptimer instellen

1. Wanneer u naar bed gaat, kunt u uw activiteit Welterusten starten vanaf de mobiele Harmony-app of Harmony-afstandsbediening.
  2. Selecteer vervolgens MENU> Sleeptimer. Harmony schakelt uw lichten en muziek uit na de ingestelde tijdsduur.