Het starten of beëindigen van een activiteit plannen

U kunt een activiteit starten en/of stoppen inplannen en handige regels instellen om uw routines gemakkelijker te maken. Als u hulp nodig hebt bij het maken van een activiteit, raadpleegt u: Een Harmony-activiteit maken

Uw activiteit plannen

1. Selecteer in de Harmony-app MENU en vervolgens HARMONY-SET-UP.
  2. Selecteer Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen en daarna ACTIVITEITEN.
  3. Selecteer de activiteit die u wilt wijzigen. Scrol vervolgens omlaag en selecteer SCHEMA.
  4. Stel Uw activiteit plannen in op AAN. Pas vervolgens de velden START, BEËINDIGEN en Op deze dagen naar wens aan.
  5. Tik ten slotte op > in de rechterbovenhoek om het proces te voltooien.