De naam van Harmony Hub wijzigen

Met de Harmony Desktop Software kunt u de naam van uw Harmony Hub wijzigen.

De Harmony-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met uw Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > HARMONY-SET-UP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN.
  3. Selecteer AFSTANDSBEDIENING EN HUB (of HUB) en druk vervolgens op NAAM VAN HUB.
  4. Hier kun je de naam van je hub wijzigen. Selecteer OPSLAAN wanneer je klaar bent.

De naam van uw Harmony Hub wijzigen

Selecteer in de Harmony Desktop Software uw afstandsbediening in de galerie met afstandsbedieningen en klik op het tabblad Instellingen links op het scherm. Selecteer dan De naam van uw Harmony Hub wijzigen. Er wordt een nieuw venster weergegeven, waarin u de naam van uw hub kunt wijzigen. Typ de gewenste naam in en klik op OK.

Naam van hub wijzigen