Uw Harmony-firmware updaten

Door de firmware van uw afstandsbediening bij te werken, krijgt u toegang tot de nieuwste functies, oplossingen en beveiligingsupdates. In de releaseopmerkingen bij Harmony staat wat deze updates precies inhouden.

Firmwareversie controleren...

Volg de onderstaande instructies om de huidige versie van uw Harmony Hub-afstandsbediening, 950, Ultimate One of Harmony Touch te controleren.

Navigeer naar MENU en dan naar Info > Versies.

Mobiel - softwareversie

Navigeer naar Menu en vervolgens naar > Instellingen > Algemeen > Info.

Afstandsbediening - softwareversie Harmony Elite voorbeeld

Uw firmware bijwerken

Als u firmwareversie 4.x of hoger gebruikt, kunt u uw firmware rechtstreeks via het touchscreen van de afstandsbediening bijwerken in de mobiele Harmony-app of de MyHarmony-desktopsoftware.

Gebruikt u oude firmware?

Als u firmwareversie 3.x gebruikt, moet u uw firmware bijwerken met de MyHarmony-desktopsoftware.

Ga naar Menu ( of )> Instellingen > Afstandsbediening synchroniseren.

Harmony synchroniseren met de fysieke afstandsbediening Harmony Elite voorbeeld

Ga naar MENU> Harmony-setup > Synchroniseren.

Harmony synchroniseren vanaf de mobiel

Met de MyHarmony-desktopsoftware

Alle afstandsbedieningen, ongeacht hun firmwareversie, kunnen worden bijgewerkt met de MyHarmony-desktopsoftware.

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Klik op Synchroniseren in de rechterbovenhoek. Mogelijk moet u voor deze stap uw afstandsbediening (of hub) met uw computer verbinden.
  3. Volg de instructies op het scherm totdat uw afstandsbediening is gesynchroniseerd.
Harmony-software - Update S

Uw firmware bijwerken

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING.
    • Mogelijk moet u voor deze stap uw afstandsbediening met uw computer verbinden.
  3. Volg de instructies op het scherm om de update van uw firmware te voltooien.

Uw firmware bijwerken

Zodra er een nieuwe firmware-update beschikbaar is, voert Harmony Express deze automatisch uit. Volg de onderstaande stappen om handmatig op updates te controleren en om uw software te upgraden. U kunt de automatisch updates niet uitschakelen.

1. Start de Harmony Express-app en tik op Ruimte-instellingen.
  2. Tik in het gedeelte Firmware op Op update controleren.
  3. Volg de instructies op het scherm om de update van uw firmware te voltooien.
Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro 950 Touch Ultimate One

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony  IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele afstandsbediening

Instructies op deze pagina zijn niet relevant voor de Harmony-afstandsbediening die je hebt geselecteerd.

GA TERUG

Harmony Helper

send
Do you need help finding anything?