Activiteiten opnieuw ordenen

Via de Harmony-afstandsbediening of app kun je de volgorde wijzigen waarin je activiteiten worden weergegeven. Let op: als je de volgorde van je activiteiten op je afstandsbediening wijzigt, verander de volgorde van je activiteiten in de app niet, en vice versa.

Je afstandsbediening gebruiken

N.B.

Beschikbaar voor Harmony Pro, Elite, Ultimate, Home, One en Touch. Activiteiten opnieuw ordenen is niet beschikbaar op andere afstandsbedieningen. Je kunt wel wijzigen wat je activiteitenknoppen doen met behulp van dit artikel.

1. Druk op het pictogram Menu rechts onder op het scherm.
  2. Selecteer Bewerken, versleep je activiteiten en zet ze in de gewenste volgorde neer.
  3. Wanneer je je activiteiten hebt georganiseerd, druk je op Gereed.
Harmony-app - Activiteiten opnieuw ordenen

De Harmony-app gebruiken

1. Druk op het pictogram MENU in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer Bewerk/reset > Activiteiten opnieuw ordenen, versleep je activiteiten en zet ze in de gewenste volgorde neer.
  3. Wanneer je klaar bent met het organiseren van je activiteiten, druk je op X in de rechterbovenhoek.
Harmony-app - Activiteiten opnieuw ordenen