Tekstinvoer inschakelen voor activiteiten

Afhankelijk van de activiteiten en de apparaten kunt u mogelijk de mobiele Harmony-app gebruiken om spraak- en tekstopdrachten te verzenden via Bluetooth. Zo kunt u snel en eenvoudig uw wachtwoord invoeren of een film zoeken.

Alleen Harmony Hub-producten staan spraak- en tekstopdrachten toe.

Voor een soepelere ervaring schakelt u tekstinvoer in zodat u niet over het toetsenbord op het scherm hoeft te navigeren met de richtingsknoppen op uw Harmony-afstandsbediening. Volg de onderstaande stappen om compatibele activiteiten weer te geven en tekstinvoer in te schakelen.

Tekstinvoer inschakelen met de mobiele Harmony-app

1. Selecteer MENU > Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > TEKSTINVOER INSCHAKELEN.
Enable Text Entry Pt.1
  1. Selecteer uit de lijst met beschikbare activiteiten en tik vervolgens op > in de rechterbovenhoek.
  2. U krijgt nu instructies voor het koppelen van uw apparaat via Bluetooth.
Tekstinvoer inschakelen deel 1