Een activiteit bewerken

Wilt u een bestaande activiteit bewerken? Meld u aan bij uw Harmony-account als u een nieuwe hardware-eenheid wilt toevoegen, een overbodig apparaat wilt verwijderen of wilt wijzigen hoe apparaten werken binnen een activiteit.

De mobiele app gebruiken

1. Selecteer MENU> Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > ACTIVITEITEN.
  2. Selecteer de activiteit die u wilt aanpassen en breng de gewenste wijzigingen aan.
  3. Wanneer u klaar bent, scrolt u omlaag en selecteer ACTIVITEIT OPNIEUW UITVOEREN.
  4. Volg de instructies op het scherm om de bewerking van uw activiteit te voltooien.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer de tab Activiteiten aan de linkerkant, en de activiteit die u wilt bewerken (bijv. Tv kijken).
  3. Selecteer Uw instellingen wijzigen en volg de instructies op het scherm om uw activiteit te bewerken.
MyHarmony-desktopsoftware - Activiteit bewerken

De desktopsoftware gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens ACTIVITEITEN.
  3. Selecteer de activiteit die u wilt bewerken en vervolgens ACTIVITEIT OPNIEUW UITVOEREN.
  4. Volg de instructies op het scherm om uw activiteit opnieuw te configureren.