Uw tijdzone corrigeren

Als de tijd op uw afstandsbediening onjuist is ingesteld of uw thuisautomatiseringssysteem op het verkeerde tijdstip wordt geactiveerd, kan dit zijn omdat de tijdzone onjuist is ingesteld op uw Harmony Hub.

Uw afstandsbediening gebruiken

N.B.

Uw tijdzone wordt normaal gesproken automatisch ingesteld tijdens de installatie en wordt automatisch aangepast op zomer- en winteruur. Deze wijziging is normaal gesproken alleen nodig om problemen op te lossen.

Zo wijzigt u de tijdzone op uw afstandsbediening:

• Selecteer het pictogram MENU in de rechterbenedenhoek.
  • Selecteer INSTELLINGEN > AFSTANDSBEDIENING.
  • Selecteer TIJDZONE INSTELLEN.
  • Verplaats de schuifregelaar om de automatische datum- en tijdinstelling te verwijderen.
  • Ga naar TIJDZONE SELECTEREN en kies uw tijdzone uit de lijst.
  • Uw afstandsbediening zal de wijzigingen automatisch synchroniseren.

De mobiele app gebruiken

Doe het volgende om de tijdzone te wijzigen met de mobiele app:

• Druk op de MENU-knop linksboven.
  • Selecteer HARMONY-SET-UP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN.
  • Selecteer HUB > TIJDZONE HUB.
  • Verplaats de schuifregelaar om de automatische datum- en tijdinstelling te verwijderen.
  • Ga naar TIJDZONE SELECTEREN en kies uw tijdzone uit de lijst.
  • Wanneer u uw tijdzone hebt geselecteerd, drukt u op het volgende scherm op < om af te sluiten.
Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.

Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub

650
Harmony &nbsp;IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele&nbsp;afstandsbediening