Harmony Smart Keyboard vs. standaard toetsenborden

Harmony Smart Keyboard werkt in combinatie met de meegeleverde Harmony-hub, waarmee u naast computers en Smart-tv's, een groot aantal andere apparaten kunt bedienen. Compatibele apparaten zijn apparaten waarop u content kunt streamen, zoals Apple TV en Roku, gamingconsoles zoals Xbox 360, Xbox One en PlayStation 3, thuisentertainmentapparaten en kabel-/satelliet-settopboxen (tekstinvoer niet ingeschakeld) en dvd- en Blu-Ray-spelers.

Harmony-bediening

Opmerking

Dit artikel is alleen relevant voor het Harmony Smart Keyboard.

Smart Keyboard is verbonden met Harmony Hub, wat de methode verschaft voor het bedienen van alle entertainmentapparaten. Als u een activiteit met één drukknop start, zoals Tv kijken, worden alle apparaten die zijn vereist voor de activiteit ingeschakeld en automatisch afgestemd op de juiste ingangen voor een correcte weergave. Meer informatie over Harmony-activiteiten.

Satellietboxen

De knoppen Guide, DVR, Menu en Info bevinden zich op het toetsenbord, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot de EPG (Electronic Program Guide) van een settopbox of satellietontvanger, materiaal dat is opgenomen op een DVR, de menuweergave op tv's en de programma-info van een settopbox terwijl u tv kijkt. Dit geldt ook voor de knoppen voor kanaal omhoog/omlaag, volume, pagina en de gekleurde knoppen.

Afstandsbediening

Volumeknoppen op het toetsenbord kunnen worden ingesteld om de tv, een AVR of een bronapparaat, zoals een pc of Mac, te bedienen. Met transportknoppen wordt het afspelen van content bediend.

Gameapparaten

PS3- en Xbox-knoppen worden aangestuurd via de toets met het label Windows. Omdat de hub weet met welk apparaat deze is verbonden, kan de Windows-toets worden omgezet naar een PS3- of een Xbox-opdracht, afhankelijk van de activiteit en het apparaat dat is gekoppeld aan de activiteit.

PS3-navigatieknoppen worden geactiveerd door op een combinatie van FN en V, B, N of M toetsen te drukken die respectievelijk zijn ingesteld voor de toetsen driehoek, cirkel, vierkant en kruis.

PS3-navigatieknoppen worden geactiveerd door op een combinatie van FN en V, B, N of M toetsen te drukken die respectievelijk zijn ingesteld voor de toetsen driehoek, cirkel, vierkant en kruis.

Harmony Hub

De meegeleverde Harmony-hub kan verbindingen maken met een breed scala aan apparaten met meerdere technologieën: USB, Bluetooth, Wi-Fi, RF en IR. Smart Keyboard kan verbindingen maken met een nog breder scala aan apparaten, zoals Apple TV via Bluetooth, Roku-streamingapparaat via Wi-Fi en de meeste thuisentertainmentapparaten via IR.

Harmony Hub beschikt over een database van meer dan 225.000 modellen thuisentertainmentapparaten van meer dan 5000 merken, waarmee Smart Keyboard de mogelijkheid biedt om alle apparaten in het thuisentertainmentcentrum te bedienen. Daarnaast blijft Harmony de lijst dagelijks bijwerken en verbeteringen doorvoeren om de compatibiliteit met afzonderlijke apparaten te verbeteren.

Harmony-app

U kunt de Harmony-app instellen als uw gepersonaliseerde afstandsbediening. Hiermee kunt u ook gemakkelijk uw configuratieinstellingen wijzigen.

Smart Keyboard