Hoe Harmony werkt met QIVICON

Niet compatibel met Harmony IR-afstandsbedieningen

Niet compatibel Harmony Hub-producten

Harmony werkt niet meer met QIVICON

QIVICON verandert de manier waarop derden zoals Logitech Harmony met hun ecosysteem worden geïntegreerd. Als gevolg van deze verandering zal Harmony geen QIVICON-apparaten meer bedienen. Vanaf 1 augustus 2019 kunt u geen nieuwe verbindingen meer maken met QIVICON. In de tweede helft van 2019 zullen bestaande verbindingen met QIVICON stoppen met werken. Het is raadzaam dit apparaat uit uw Harmony-account te verwijderen.

Set-up

QIVICON instellen
U kunt QIVICON instellen met de meegeleverde partner-app. Hiermee kunt u alle QIVICON-apparaten verbinden met uw Home Base.
QIVICON verbinden met Harmony
Wanneer QIVICON is toegevoegd, kunt u met QIVICON verbonden apparaten opnemen in uw Activiteiten en deze rechtstreeks bedienen via de mobiele Harmony-app of -afstandsbediening.

QIVICON toevoegen aan uw Harmony-account

1. Start de mobiele Harmony-app en maak verbinding met uw Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
Apparaten selecteren in Harmony-app
  1. Selecteer APPARAAT TOEVOEGEN onderaan en vervolgens HOME CONTROL > QIVICON HOME BASE.
  2. Volg de instructies om verbinding te maken met uw Qivicon-account.
QIVICON verbinden

Veelgestelde vragen

Ik heb apparaten bij QIVICON toegevoegd of verwijderd en moet opnieuw synchroniseren met Harmony

1. Start de mobiele Harmony-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op het pictogram MENU.
  3. Selecteer Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen.
Apparaten selecteren in Harmony-app
  1. Selecteer APPARATEN en tik op QIVICON HOME BASE.
  2. Selecteer VERNIEUWEN.

Mijn Philips Hue-lampen worden niet weergegeven in de partner-app van QIVICON

Philips Hue-lampen worden rechtstreeks door Harmony bediend, dus hoeven niet te worden toegevoegd aan Harmony via QIVICON.

Ik wil weten hoe ik ideeën over QIVICON kan bespreken met andere gebruikers

QIVICON heeft hier een community voor. Bekijk de QIVICON Forums voor meer informatie.

Ik heb vragen voor QIVICON en wil graag meer informatie

Voor specifieke vragen met betrekking tot QIVICON (en niet uw Harmony) vult u gewoon het contactformulier in.

Hoe Harmony integreert met QIVICON

Alle Harmony Hub-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met QIVICON via uw Wi-Fi-thuisnetwerk, zodat u uw Harmony-activiteiten kunt activeren via uw Harmony Hub-afstandsbediening of de mobiele Harmony-app. Controleer of uw mobiele apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Harmony Hub.

Harmony-afstandsbedieningen zonder Harmony Hub

Aangezien Harmony en de QIVICON met elkaar communiceren via het Wi-Fi-netwerk, kunnen Harmony-producten niet met QIVICON integreren als ze geen Harmony Hub met Wi-Fi hebben.