Hoe Harmony werkt met PEQ

Set-up

PEQ instellen
Configureer PEQ met de PEQ-app 'peek in. rest easy.' op uw iOS-apparaat of met de PEQ-app op uw Android-apparaat.
iOS Google
Harmony en PEQ verbinden
Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, kun je activiteiten instellen en gebruiken met apparaten die verbonden zijn aan PEQ.

PEQ toevoegen met de Harmony-app

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > Apparaten.
  3. Selecteer de knop APPARAAT TOEVOEGEN onderaan het scherm.
  4. Selecteer SCANNEN NAAR APPARATEN en Harmony zoekt op uw Wi-Fi-thuisnetwerk naar verbonden PEQ Hubs.
    • Als je apparaat niet wordt gevonden, selecteer je ENTERTAINMENTAPPARAAT in plaats van te scannen op wifi-apparaten. Ga dan verder met de onderstaande stappen.
  5. Je wordt gevraagd je aan te melden bij je PEQ-account om het proces te voltooien.
Opmerking

Als je PEQ Hub niet wordt gedetecteerd, controleer je of het apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-thuisnetwerk als je Harmony Hub.

PEQ toevoegen met de MyHarmony-desktopsoftware

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-product in het scherm met de galerie van afstandsbedieningen.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm en selecteer vervolgens de knop Scannen naar apparaten in het midden van de pagina.
Harmony-desktopsoftware - Automatisch scannen naar PEQ
  1. Je wordt gevraagd om je Harmony aan te sluiten op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Harmony zoekt naar PEQ op uw Wi-Fi-thuisnetwerk.
Opmerking

Als je PEQ Hub niet wordt gedetecteerd, controleer je of het apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-thuisnetwerk als je Harmony Hub.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met de PEQ-servers, zodat je je PEQ kunt opnemen in je Harmony-activiteiten. Wanneer er extra apparaten aan het PEQ-netwerk worden toegevoegd, start je de Harmony-app en ga je naar MENU > Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/bewerken om je aan te melden bij PEQ. Voeg vervolgens het nieuwe apparaat toe aan je Harmony-oplossing toe.