Hoe Harmony werkt met de PDP PlayStation 4 IR-ontvanger

Set-up

Uw PlayStation 4 instellen
Configureer je PlayStation 4 en installeer je gewenste apps zoals Netflix of Amazon.
Je PDP PlayStation 4 IR-ontvanger verbinden
Verbind je PDP PlayStation 4 IR-ontvanger met je PlayStation 4-opstelling. Als je problemen ondervindt bij deze stap, ga je naar support.pdp.com voor extra assistentie.
Harmony en de PDP PlayStation 4 IR-ontvanger verbinden
Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, kun je je PlayStation 4 volledig bedienen met elke Harmony-afstandsbediening. Ook kun je nu je Playstation 4 in- en uitschakelen.

De PDP PlayStation 4 IR-ontvanger toevoegen aan Harmony

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU, en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
  3. Selecteer APPARATEN en druk vervolgens op APPARAAT TOEVOEGEN onder aan het scherm.
  4. Selecteer ENTERTAINMENTAPPARAAT. Voer als fabrikant PDP en als modelnummer IR Receiver for PS4 in.
  1. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  2. Selecteer de knop Een apparaat toevoegen.
  3. Voer als fabrikant PDP en als modelnummer IR Receiver for PS4 in.

Bediening

Harmony-besturingselementen

• Het pictogram Bediening toont de meest gebruikte PlayStation-knoppen.
  • Met Bewegingen kun je je activiteit bedienen met simpele veegbewegingen over je telefoonscherm. Bijvoorbeeld: naar boven/beneden vegen wijzigt het volume en links/rechts is terugspoelen en vooruitspoelen.

Tekst- of spraakinvoer gebruiken:

Je kunt tekst- en spraakinvoer op een Harmony Hub-product gebruiken via de Harmony-app.

1. Start de activiteit Game spelen met je Harmony-app.
  2. Navigeer via het Bedieningsmenu met je PS4 en roep je schermtoetsenbord op. Bijvoorbeeld: ga helemaal naar boven van het Netflix-kanaal om een toetsenbord op je televisie weer te geven.
  3. Klik op het toetsenbordpictogram in de Harmony-app om een toetsenbord op uw telefoon of tablet op te roepen.
    • Gebruik het toetsenbord om gemakkelijk tekst in te voeren. Dit is handig wanneer je je gebruikersnaam en wachtwoord op je PS4 wilt invoeren.
    • Of klik op de microfoonknop in de Harmony-app en je stem wordt omgezet naar tekst.

Netflix

Met de D-padnavigatie kun je navigeren in de Netflix-app.

De Mediatoetsen, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen en terugspoelen, werken. In Netflix kun je één frame vooruit of achteruit met behulp van de richtingspijlen naar links en naar rechts.

Hulu

Met de D-padnavigatie kun je navigeren in de Hulu-app.

De Mediatoetsen, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen en terugspoelen, werken.

YouTube

Met de D-padnavigatie kun je navigeren in de YouTube-app.

De Mediatoetsen, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen en terugspoelen, werken. In YouTube kun je tussen video's navigeren met de opdrachten vooruit en achteruit springen.

Amazon

Met de D-padnavigatie kun je navigeren in de Amazon-app.

De Mediatoetsen, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen en terugspoelen, werken. In Amazon kun je één frame vooruit of achteruit met de richtingspijlen naar links en naar rechts.

Plex

Met de D-padnavigatie kun je navigeren in de Plex-app.

De Mediatoetsen, zoals afspelen, pauzeren, stoppen, snel vooruitspoelen en terugspoelen, werken. In Plex kun je één frame vooruit of achteruit met behulp van de richtingspijlen naar links en naar rechts.

Andere kanalen

Het gedrag van andere kanalen kan variëren, afhankelijk van het ontwerp.

Aanpassen

De fysieke knoppen op je afstandsbediening aanpassen

Harmony heeft de knoppen op je afstandsbediening al geoptimaliseerd, maar je kunt deze knoppen verder aanpassen naargelang je voorkeur.

Opdrachten op het scherm van je afstandsbediening toevoegen, verwijderen of de naam wijzigen

Harmony geeft specifieke opdrachten weer voor je activiteit Game spelen op het scherm van je afstandsbediening. Je kunt deze toevoegen, verwijderen of een andere naam geven.

De knoppen van de Harmony-app aanpassen

Je kunt algemene PlayStation 4-opdrachten op het scherm van je telefoon of tablet zien. Je kunt deze opdrachten toevoegen, verwijderen of opnieuw rangschikken.

Je eigen veegbewegingen instellen

Met omhoog of omlaag vegen op het bewegingsscherm wordt het volume gewijzigd. Er zijn in totaal 22 bewegingen. Je kunt ze via de app bekijken en aanpassen.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony Hub-afstandsbedieningen besturen de PDP PlayStation 4 IR-ontvanger met infraroodsignalen (IR).