Hoe Harmony werkt met IFTTT

Niet compatibel met IR-afstandsbedieningen

Compatibel met Harmony Hub-producten

Harmony en IFTTT

Met Harmony en IFTTT kunt u 'recepten' maken voor automatisering van uw huis. Hiervoor gebruikt u een uiteenlopend aantal triggers, zoals stem, locatie, Twitter-feeds en e-mail om Harmony-activiteiten te starten.

Meer informatie over de recepten, triggers en acties van IFTTT.

Set-up

Een nieuwe IFTTT-account maken
Maak een account op de IFTTT-website of mobiele app. Wanneer u bent aangemeld, kunt u kanalen selecteren die u interessant vindt. Wanneer u uw account instelt, moet u minstens vier kanalen selecteren.
iOS Google
Harmony verbinden met IFTTT
Wanneer Harmony is verbonden, kunt u IFTTT gebruiken om voorwaardelijke triggers voor uw Harmony-activiteiten te maken. Harmony moet worden geverifieerd op het IFTTT-platform voordat u triggers kunt gebruiken om een Harmony-activiteit te starten:
  1. Meld u aan bij uw account op IFTTT.
  2. Zoek Harmony op onder de sectie IFTTT-kanalen, en navigeer naar het Harmony Channel.
  3. Wanneer u op Verbinden klikt, wordt u gevraagd om uw gebruikers-id en wachtwoord voor MyHarmony in te voeren.
Harmony IFTTT-verificatie

Bediening

Wat u met Harmony en IFTTT kunt doen

Harmony IFTTT - gesprek beantwoorden Harmony IFTTT - Tweeten om te starten Harmony IFTTT - kalendergebeurtenis Harmony IFTTT - wekker Harmony IFTTT - locatieherkenning Harmony IFTTT - sms-bericht om te stoppen

Veelgestelde vragen

Ik heb meerdere afstandsbedieningen in mijn Harmony-account

Na verificatie van Harmony en IFTTT kunt u via alle Harmony Hub-producten recepten maken die een activiteit starten. Activiteiten van niet-Hub-producten worden niet weergegeven. Als u meerdere producten hebt die op Harmony Hub zijn gebaseerd, worden alle activiteiten in één lijst weergegeven.

N.B. Als twee van uw Harmony Hub-producten een activiteit hebben met exact dezelfde naam, worden beide activiteiten weergegeven. U moet dan proberen een recept te maken om te bepalen aan welk Harmony Hub-product de activiteit is gekoppeld.

Informatie die Harmony deelt met IFTTT

Harmony maakt alleen een lijst met uw activiteiten bekend, evenals een uniek token waarmee IFTTT wordt geverifieerd om deze activiteiten te starten en stoppen. IFTTT heeft geen toegang tot uw naam, e-mailadres of apparaten in uw Harmony-account.

Mijn activiteit omvat een Smart Lock-apparaat

Uit veiligheidsoverwegingen staat Harmony toepassingen van derden niet toe om Smart Lock-apparaten te bedienen (bijvoorbeeld August Smart Lock). Dit omvat het starten van activiteiten waarin een Smart Lock-apparaat is opgenomen. Het is daarom niet mogelijk een activiteit te starten die een Smart Lock-apparaat bevat.

Ik heb meer vragen of suggesties

In onze online gebruikersforums kunt u deelnemen aan de discussies met onze Harmony-productmanagers en de gebruikerscommunity.

Integratie van Harmony met IFTTT

Alle Harmony Hub-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met de IFTTT-servers, zodat u uw Harmony-activiteiten kunt starten. Controleer of uw IFTTT-apparaten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Harmony Hub.

Harmony-afstandsbedieningen zonder Harmony Hub

Aangezien Harmony en de IFTTT met elkaar communiceren via het Wi-Fi-netwerk, kunnen Harmony-producten niet met IFTTT integreren als ze geen Harmony Hub met Wi-Fi hebben.