Hoe Harmony met Hunter Douglas werkt

Compatibel met Harmony Hub-producten

PowerView Hub

Set-up

Je PowerView Hub installeren
Volg eerst de instructies van Hunter Douglas om je PowerView Hub te installeren.
Kamers aanmaken
Maak een of meer kamers en enkele scènes aan. Wanneer je dit hebt gedaan, volg je onderstaande stappen om je rolgordijnen te bedienen met Harmony.

Hunter Douglas toevoegen met de mobiele app

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > Apparaten.
  3. Selecteer APPARAAT TOEVOEGEN, gevolgd door HOME CONTROL > HUNTER DOUGLAS POWERVIEW HUB.
  4. Druk tot slot op > in de rechterbovenhoek.

Hunter Douglas toevoegen met de desktopsoftware

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-product in het scherm met de galerie van afstandsbedieningen.
  3. Selecteer het tabblad Apparaten aan de linkerkant van het scherm en selecteer vervolgens de link Apparaat scannen in het midden van de pagina.

4. Harmony Desktop Software - Automatisch scannen naar Philips Hue
  5. Je wordt gevraagd om je Harmony aan te sluiten op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
  6. Harmony scant automatisch in je thuisnetwerk naar een Hunter Douglas PowerView Hub.
    Als je PowerView Hub niet automatisch wordt gevonden, kun je het ook handmatig proberen toe te voegen. Selecteer het tabblad Home Control boven aan de pagina, klik op Apparaat toevoegen en zoek naar Hunter Douglas.
  7. Wanneer je PowerView Hub eenmaal is gevonden en toegevoegd, importeert Harmony automatisch de kamers en scènes toe die je hebt gemaakt met de PowerView-app.

Bediening

Gemotoriseerde rolgordijnen van Hunter Douglas gebruiken

Je kunt scènes activeren via de Harmony-app of met je Harmony-afstandsbediening:

1. Ga naar het scherm APPARATEN en selecteer ROLGORDIJNEN. Je ziet dan een lijst met kamers die je hebt gemaakt.
    • Als je een Harmony Companion-afstandsbediening gebruikt, moet je de Harmony-app gebruiken
  2. Selecteer de naam van een ruimte om de bijbehorende scènes te zien.
  3. Selecteer een scène om deze in te schakelen.
Tip:

Wanneer je rolgordijnen afzonderlijk wilt bedienen, maak je een nieuwe scène voor dat rolgordijn of die rolgordijnen.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met je PowerView Hub via je Wi-Fi-thuisnetwerk. Controleer of je PowerView Hub is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Harmony Hub.