Hoe Harmony werkt met Honeywell Wi-Fi-thermostaten

Set-up

Honeywell instellen
Gebruik de Total Connect Comfort-app op uw iOS- of Android-apparaat om uw Honeywell Wi-Fi-thermostaat in te stellen.
iOS Google
Harmony verbinden met Honeywell
Harmony zoekt naar Honeywell op uw Wi-Fi-netwerk. Nadat verbinding is gemaakt, kun je activiteiten maken met je Honeywell-thermostaat

Honeywell toevoegen met de Harmony-app

Alleen Harmony Hub en op Harmony Hub gebaseerde producten hebben toegang tot de mobiele Harmony-app

1. Start de Harmony-app.
  2. Selecteer MENU en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
Apparaten selecteren in Harmony-app
  1. Selecteer de knop APPARAAT TOEVOEGEN onderaan het scherm.
  2. Selecteer HOME CONTROL en vervolgens HONEYWELL WI-FI THERMOSTAT.
    • Als je apparaat niet wordt gevonden, selecteer je ENTERTAINMENTAPPARAAT in plaats vanHOME CONTROL en ga je verder met de onderstaande stappen.
  3. Volg de koppelingsinstructies op het scherm en meld je aan bij je Honeywell-account.

Honeywell toevoegen met de MyHarmony-desktopsoftware

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-product in het scherm met de galerie van afstandsbedieningen.
  3. Selecteer het tabblad Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer de knop Apparaat scannen in het midden van de pagina.
MyHarmony-desktopsoftware
  1. Je wordt gevraagd om je Harmony aan te sluiten op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Harmony zoekt naar apparaten op je Wi-Fi-thuisnetwerk. Zorg dat de Panasonic Smart-tv en de Harmony Hub hetzelfde Wi-Fi-netwerk gebruiken.

Controle

Honeywell Wi-Fi-thermostaten gebruiken

Wanneer set-up is voltooid, kun je de onderstaande functies bedienen via de Harmony-app en de Harmony Ultimate Home-afstandsbediening.

• De huidige temperatuur weergeven:
    • Selecteer het scherm Apparaten.
    • Selecteer de Honeywell Wi-Fi-thermostaat.
  • Stel de doeltemperatuur in (tot 30 keer per dag):
    • Tik in het apparaatscherm van uw Honeywell Wi-Fi-thermostaat lang op de doeltemperatuur tot er een verticale streep wordt weergegeven. Schuif dan met uw duim/vinger naar links of rechts om een nieuwe doeltemperatuur in te stellen.
    • Je kunt ook rechtstreeks op het scherm Apparaten in de Harmony-app lang op de regel van de Honeywell Wi-Fi-thermostaat drukken tot de verticale streep wordt weergegeven. Schuif dan met je duim/vinger naar links of rechts om een nieuwe doeltemperatuur in te stellen.

Je kunt de Harmony-app ook gebruiken om de Honeywell Wi-Fi-thermostaat op te nemen als deel van een Harmony-activiteit en automatisch de doeltemperatuur in te stellen wanneer je de activiteit start.

Set-up

Opmerking

Honeywell Thermostat moet worden toegevoegd door de skill in de Alexa-app in te schakelen. Wanneer deze is ingeschakeld, kun je op de knop OK op je Harmony Express-afstandsbediening drukken om Honeywell Thermostat-spraakopdrachten te zenden.

Smart Home-apparaten met Alexa verbinden

Meer informatie over de integratie

Harmony Express-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met je Honeywell via de Alexa-skill.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony communiceert met de Honeywell via uw Wi-Fi-netwerk. Honeywell en Harmony vereisen een constante internetverbinding zodat ze met elkaar kunnen communiceren.