Hoe Harmony werkt met Ecobee

Compatibel met Harmony Express en hub-producten

Ecobee Thermostat

Set-up

Ecobee instellen
Zorg ervoor dat Ecobee goed is ingesteld en geconfigureerd met de Ecobee-app op je iOS- of Android-apparaat.
iOS Google
Harmony verbinden met Ecobee
Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, kun je de Ecobee Thermostat opnemen in je activiteiten.

Ecobee toevoegen met de Harmony-app

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > HARMONY-SETUP > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen.
  3. Selecteer APPARATEN en druk vervolgens op APPARAAT TOEVOEGEN onder aan het scherm.
  4. Selecteer HOME CONTROL en dan ECOBEE.
    • Als je apparaat niet wordt gevonden, selecteer je ENTERTAINMENTAPPARAAT in plaats vanHOME CONTROL en ga je verder met de onderstaande stappen.
  5. Je wordt gevraagd om je Ecobee-gebruikersnaam en -wachtwoord in te vullen.

Ecobee toevoegen met de MyHarmony-desktopsoftware

1. Start de MyHarmony-desktopsoftware en meld je aan bij je account.
  2. Selecteer je Harmony-product in het scherm met de galerie van afstandsbedieningen.
  3. Selecteer het tabblad Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer de knop Apparaat scannen in het midden van de pagina.

5. Harmony-desktopsoftware - Automatisch scannen naar Amazon Fire TV
  6. Je wordt gevraagd om je Harmony aan te sluiten op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Harmony zoekt naar Ecobee-apparaten op je Wi-Fi-thuisnetwerk. Zorg dat Ecobee en de Harmony Hub hetzelfde Wi-Fi-netwerk gebruiken.

Bediening

Ecobee bedienen via de Harmony-app

Je kunt het Ecobee-bedieningspaneel openen in de Harmony-app door in de rechterbovenhoek Apparaten en vervolgens je Ecobee-apparaat te selecteren. Van hieruit kun je de temperatuur- en modusinstellingen van je Ecobee-thermostaat bekijken en wijzigen.

Ecobee bedienen via de Harmony-afstandsbediening met touchscreen

Je kunt het Ecobee-bedieningspaneel openen op je Ultimate Home-afstandsbediening door het MENU te openen en je Ecobee-apparaat te selecteren. Van hieruit kun je de temperatuur- en modusinstellingen van je Ecobee Thermostat bekijken en wijzigen.

Ecobee configureren via de Harmony App

Met Harmony kun je vooraf gedefinieerde temperaturen op je Ecobee Thermostat instellen voor elk van je Harmony-activiteiten. Als je bijvoorbeeld start met Tv kijken kun je je huis een beetje verwarmen, terwijl bij Muziek luisteren je airconditioning wordt uitgezet of er juist niets gebeurd.

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > HARMONY-SETUP > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen.
  3. Selecteer ACTIVITEITEN en selecteer er een gevolgd door ACTIVITEIT OPNIEUW UITVOEREN.
  4. Zorg ervoor dat je Ecobee Thermostat is geselecteerd in de lijst met apparaten en druk dan op >.
  5. Ga verder met de installatiewizard voor activiteiten en beantwoord de vragen over je thuisentertainmentapparaten.
  6. Word je gevraagd om je Home Control-apparaten aan te passen wanneer je deze activiteit start/stopt, druk dan op >.
  7. Selecteer je Ecobee Thermostat en stel de modus en temperatuur in op de waarden die je wilt hebben telkens wanneer je deze activiteit start.
  8. Ga verder door op > te drukken. Je kunt er ook voor kiezen om een Ecobee-temperatuur of -modus te configureren wanneer je deze activiteit stopt.
  9. Wanneer je klaar bent, selecteer je > in de rechterbovenhoek om te synchroniseren en terug te keren naar je overzichtscherm.

Herhaal deze stappen voor al je activiteiten. Wanneer Harmony is geprogrammeerd, stelt deze je huistemperatuur in telkens wanneer je deze activiteit start.

Veelgestelde vragen

Harmony-ondersteuning voor meerdere Ecobee-thermostaten

Ja. Harmony communiceert met zoveel Ecobee-thermostaten als er zich in je Ecobee-account bevinden. Iedere thermostaat verschijnt als een ander apparaat op je startpagina Activiteit en iedere thermostaat kan bediend of gekoppeld worden aan een Activiteit onafhankelijk van andere.

Beveiligingsinformatie die Harmony bewaart

Noch de Harmony Hub, noch onze Harmony-servers bewaren Ecobee-gebruikersnamen of -wachtwoorden. Tijdens verificatie word je naar een Ecobee-webpagina gebracht waarop je je Ecobee-aanmeldingsgegevens kunt invoeren, maar Harmony ziet deze informatie nooit. Nadat je je hebt aangemeld slaat Harmony een unieke toestemmingssleutel op waardoor wij kunnen communiceren met je Ecobee-apparaat.

Harmony houdt niet bij wanneer je thuis of uit huis bent, noch welke temperatuurwijzigingen je aanbrengt. Logitech Harmony neemt je privacy in acht. Lees meer over onze privacy- en beveiligingsverklaring.

Harmony geeft een verificatiefout weer en ik kan Ecobee niet meer bedienen

Als je de fabrieksinstellingen van je Harmony Hub hebt hersteld, je Ecobee-wachtwoord hebt gewijzigd of de Logitech Harmony-machtiging hebt ingetrokken via de Ecobee-website, of als je een nieuwe thermostaat wilt toevoegen, moet je je opnieuw aanmelden vanaf Harmony.

De Harmony-app gebruiken:

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met je Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > HARMONY-SETUP > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen.
  3. Selecteer APPARATEN en dan ECOBEE.
  4. Selecteer VERNIEUWEN/OPNIEUW AANMELDEN en voer je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in.

Met de MyHarmony-desktopsoftware:

1. Sluit je Harmony-afstandsbediening via de meegeleverde USB-kabel aan op je computer.
  2. Meld je aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer je afstandsbediening in de galerie.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm, vervolgens het tabblad Huisbediening bovenaan.
  4. Selecteer je Ecobee en druk op de knop Vernieuwen/Opnieuw inloggen.

Harmony geeft een "communicatieprobleem" weer als ik Ecobee probeer te bedienen

Deze melding kan verschijnen als uw Harmony Hub de Ecobee Home Cloud niet kan bereiken.

1. Controleer je Wi-Fi- en internetverbindingen.
  2. Probeer alle Harmony-activiteiten uit te schakelen en vervolgens je Harmony Hub van de stroom te halen en weer aan te sluiten. Het duurt ongeveer 30 seconden voordat de hub opnieuw is opgestart.
  3. Probeer de Harmony-afstandsbediening opnieuw op te starten door de aan/uit-knop 15 seconden ingedrukt te houden.

Ik heb andere vragen of opmerkingen

Praat met het productmanagement- en ondersteuningsteam van Harmony in onze forums Harmony-ervaring met Home Control.

Geteste Ecobee-modellen

Het Harmony-team heeft de volgende Ecobee Thermostat-modellen gevalideerd.

• Ecobee3
  • Ecobee3, voor HomeKit
  • EMS
  • EMS Si
  • Smart Si

Set-up

Opmerking

Ecobee moet worden toegevoegd door de skill in de Alexa-app in te schakelen. Wanneer deze is ingeschakeld, kun je op de knop OK je Harmony Express-afstandsbediening drukken om Ecobee-spraakopdrachten te zenden.

Smart Home-apparaten met Alexa verbinden

Meer informatie over de integratie

Harmony Express-afstandsbedieningen

Harmony maakt verbinding met je Ecobee via de Alexa-skill.

Meer informatie over de integratie

Hub-afstandsbedieningen

Harmony communiceert met Ecobee via je WiFi-netwerk. Ecobee en Harmony vereisen een constante internetverbinding zodat ze met elkaar kunnen communiceren.