De drie activiteitenknoppen aanpassen

Afhankelijk van uw afstandsbediening kunnen de drie activiteitenknoppen worden geconfigureerd om drie tot zes activiteiten op te slaan. U kunt elke knop te allen tijde aanpassen.

Smart Control, Companion en Smart Keyboard

• Start de Harmony-app op uw apparaat.
  • Selecteer de knop MENU in de linkerbovenhoek.
  • Ga naar HARMONY-SETUP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN.
  • Voor Smart Control en Companion:
    • Selecteer AFSTANDSBEDIENING > KNOPPEN VOOR ACTIVITEITSBEDIENING.
    • Selecteer de activiteit die u wilt aanpassen.
  • Voor Smart Keyboard:
    • Selecteer TOETSENBORDAANPASSING > KNOPPEN VOOR ACTIVITEITSBEDIENING.
  • Selecteer de activiteitenknoppen en werk de bijbehorende activiteiten indien nodig bij.
    • Als u minder dan 6 activiteiten hebt, kunt u dezelfde activiteit aan meerdere knoppen toewijzen.

Harmony 600/650/700

1. Meld u aan bij uw account via de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer het apparaat waarvoor u de activiteitenknoppen wilt aanpassen.
  3. Selecteer Knoppen in de lijst.
  4. Ga naar Activiteitenknoppen aanpassen en klik op Start.
  5. Selecteer de activiteitenknoppen en werk de bijbehorende activiteiten indien nodig bij.
  6. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Harmony 600/650/700

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony-software en selecteer uw afstandsbediening.
  2. Selecteer AANPASSING AFSTANDSBEDIENING en vervolgens KNOPPEN AANPASSEN.
  3. Selecteer ACTIVITEITENKNOPPEN en update de activiteitenknoppen indien nodig.
  4. Synchroniseer zodra u klaar bent uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.
Smart Control Home Control Smart Keyboard 600 650 700