WIJS JE APPARAAT TOE AAN DE AFSTANDSBEDIENING OF EEN SPECIFIEKE IR-POORT OP DE HUB

Met Harmony Hub-afstandsbedieningen kun je apparaten toewijzen die worden bediend door een specifieke IR-poort of de Harmony-afstandsbediening zelf. Door een apparaat aan een specifieke IR-poort toe te wijzen, wordt het van andere apparaten geïsoleerd. Hierdoor kun je de opdrachten die je apparaten ontvangen nauwkeurig regelen.

LEES DIT VOORDAT JE EEN APPARAAT AAN DE AFSTANDSBEDIENING TOEWIJST

Gebruikt u Alexa of Google Assistant?

Wanneer u een apparaat met spraakbediening, zoals Alexa of de Google Assistant, met uw Harmony-setup gebruikt, worden opdrachten via uw hub verstuurd. Als u een apparaat wijzigt zodat het rechtstreeks via uw afstandsbediening wordt bediend, werkt dit apparaat niet in hubafhankelijke activiteiten. Met andere woorden, deze apparaten kunnen niet langer worden bediend met spraakopdrachten.

• De mobiele Harmony-app kan alleen communiceren met de hub, zodat apparaten die moeten worden bediend door alleen de afstandsbediening, niet kunnen worden bediend via de app.
  • De Harmony-afstandsbediening moet zich steeds binnen het bereik van de hub bevinden, ongeacht of alle apparaten zijn geconfigureerd om door de afstandsbediening te worden bediend.
  • De Harmony-afstandsbediening moet direct worden gericht op een apparaat dat is geconfigureerd om te worden bediend door de afstandsbediening. Dit omvat ook het starten of stoppen van een activiteit.
  • Apparaten die worden bediend via de draadloze Bluetooth-technologie, zoals de PlayStation 4, moeten via de hub worden bediend.
  • De Harmony Companion- en Harmony Smart Control-afstandsbedieningen hebben geen IR-zenders en zijn afhankelijk van de hub en IR-miniblaster voor alle IR-bediening.

De Harmony-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en maak verbinding met uw Harmony Hub.
  2. Selecteer MENU > HARMONY-SET-UP > APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN.
  3. Selecteer AFSTANDSBEDIENING EN HUB (of HUB) en druk dan op de knop IR-TOEWIJZINGEN.
  4. Selecteer het apparaat waarvan je wilt wijzigen hoe Harmony het bedient.
  5. Selecteer hoe je dit apparaat wilt bedienen.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer de afstandsbediening voor uw Harmony Hub-producten in de galerie met afstandsbedieningen (indien vereist).
  3. Selecteer de tab Instellingen aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer Toewijzingen van afstandsbediening en hub (mogelijk moet u op Meer >> klikken om deze optie te zien).
  5. Selecteer je apparaat en hoe je wilt dat Harmony het bedient.
  6. Vergeet niet om je afstandsbediening te synchroniseren nadat je wijzigingen hebt aangebracht.

Uw afstandsbediening gebruiken

1. Druk op uw Harmony-afstandsbediening op het pictogram Menu.
  2. Tik op Instellingen > Apparaten > Hubtoewijzingen.
  3. Selecteer het apparaat dat u rechtstreeks met de afstandsbediening wilt bedienen.
  4. Selecteer Geavanceerde instellingen. Er wordt nu een nieuwe vervolgkeuzelijst weergegeven in het selectieveld.
    • Als u deze optie niet ziet, heeft uw apparaat misschien geen IR-mogelijkheden.
  5. Selecteer hoe je het apparaat wilt bedienen (bijvoorbeeld Alle, Hub, Poort of Afstandsbediening) .
  6. Vergeet niet om je afstandsbediening te synchroniseren nadat je wijzigingen hebt aangebracht.