Uw serviceprovider wijzigen

In dit artikel leest u hoe u uw standaardkanalen, kanaalnummers en serviceprovider kunt bijwerken op basis van uw postcode.

Uw serviceprovider bijwerken

Mogelijk wilt u op een dag van settopbox of tv veranderen. Het kan zijn dat de kanalen anders zijn ingesteld op uw nieuwe apparaat. Als u verhuist, moet u uw nieuwe postcode doorgeven (indien van toepassing), waaraan verschillende serviceproviders en configuraties van kanalen gekoppeld kunnen zijn. Via de Harmony Express-app:

1. Tik op Apparaatinstellingen en selecteer uw settopbox of tv.
  2. Tik opServiceprovider en controleer uw postcode.
  3. Selecteer uw serviceprovider en tik op Doorgaan om uw instellingen op te slaan.

De standaardkanalen bijwerken

Sommige zenders hebben meer dan één kanaalnummer voor een bepaald gebied. De onderstaande stappen zijn handig als het standaardkanaal dat Harmony Express heeft geselecteerd niet klopt. Via de Harmony Express-app:

1. Tik op Apparaatinstellingen en selecteer uw settopbox of tv.
  2. Tik op Standaardkanaal en selecteer het kanaal dat u wilt wijzigen.
  3. Tik in de vervolgkeuzelijst op het juiste kanaal en tik vervolgens op Opslaan.

Kanaalnummers bijwerken

Gebruik de onderstaande stappen als u een kanaalnummer handmatig wilt wijzigen en het standaardnummer dat Harmony Express heeft geselecteerd wilt overschrijven. Via de Harmony Express-app:

1. Tik op Apparaatinstellingen en selecteer uw settopbox of tv.
  2. Tik op Kanaalnummers wijzigen en zoek uw zender.
  3. Werk het kanaalnummer van uw zender bij en tik op om uw wijzigingen op te slaan.