Het opstartscherm van uw activiteit wijzigen

Met dit artikel kunt u het standaardscherm aanpassen dat verschijnt wanneer u uw activiteit start.

Opstartscherm

  1. Druk op het pictogram Menu op uw Harmony-afstandsbediening met touchscreen.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Activiteiten > Opstartscherm.
  3. Tik op de activiteit die u wilt wijzigen en selecteer het nieuwe scherm.
  4. Tik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.
Elite Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Smart Control Companion Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Pro

Selecteer je afstandsbediening

We moeten weten welk type afstandsbediening je hebt om je de juiste instructies te kunnen geven. Selecteer een van de onderstaande opties om aan de slag te gaan.


 
Harmony Hub-gebaseerd Afstandsbediening Mijn afstandsbediening gebruikt Harmony Hub
 
650
Harmony  IR-afstandsbediening (geen Hub) Mijn afstandsbediening gebruikt geen hub

Incompatibele afstandsbediening

Instructies op deze pagina zijn niet relevant voor de Harmony-afstandsbediening die je hebt geselecteerd.

GA TERUG

Harmony Helper

send
Do you need help finding anything?