Het netwerk wijzigen waarmee Harmony verbinding maakt

Dit artikel bevat instructies voor het opnieuw configureren van het netwerk waarmee Harmony verbinding maakt.

De Harmony-app gebruiken

Het wifi-netwerk wijzigen waarmee je hub verbinding maakt

Wanneer het wifi-netwerk waarmee je hub verbinding maakt moet worden gewijzigd, kun je het netwerk wijzigen door Nieuwe hub instellen te selecteren — maak je geen zorgen: je Harmony-configuratie wordt opgeslagen. Volg de onderstaande stappen.

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat is verbonden met het netwerk dat je voor je hub wilt gebruiken.
  2. Start de Harmony-app en tik op Nieuwe hub instellen onderaan het scherm.
  3. Zorg dat je hub is aangesloten en aan staat, en druk op de knop Pair/Reset achter op de hub.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verbinding met je nieuwe wifi-netwerk te voltooien.
  5. Je ontvangt een waarschuwingsbericht waarin staat dat je hub al is geconfigureerd. Selecteer Verbinden.
    • Waarschuwing: Selecteer niet Installatie, omdat de configuratie van je hub hierdoor verloren gaat.
  6. Je hub maakt verbinding met het nieuwe wifi-netwerk en je wordt doorgestuurd naar je lijst met activiteiten.

Huishouden met meerdere netwerken

Wanneer je meerdere wifi-netwerken in je huishouden hebt en een Harmony Pro 2400 gebruikt, voer dan onderstaande stappen uit om het netwerk te wijzigen waarmee je hub verbinding maakt.

1. Start de Harmony-app en open het MENU.
  2. Selecteer Harmony-setup > Wifi-instellingen
  3. Kies Wifi selecteren en volg de aanwijzingen op het scherm.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld je aan met de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer je Harmony-afstandsbediening in de galerie.
  3. Klik op Instellingen en vervolgens op Netwerkinstellingen (of Wifi-instellingen) configureren/wijzigen.
    (Mogelijk moet u op Meer >> klikken om deze optie te zien.)

1. Zorg dat de hub is aangesloten op een stopcontact en sluit de afstandsbediening aan op de computer met een USB-kabel.
  2. Harmony scant op beschikbare netwerken en je wordt gevraagd er een te selecteren.
  3. Selecteer het netwerk dat u wilt gebruiken. Voer zo nodig je wachtwoord in en klik op Verbinden.
  4. Selecteer tot slot Gereed in de linkerbenedenhoek om de procedure af te ronden.

De Harmony Express-app gebruiken

1. Start de Harmony Express-app en tik op Ruimte-instellingen.
  2. Tik vervolgens op het potloodpictogram in de sectie Wifi.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de update van je netwerk te voltooien.