Batterijen voor de Harmony-afstandsbediening

De batterijlevensduur van de Harmony-afstandsbediening hangt af van het gebruik. De Harmony vervangt alle afstandsbedieningen in uw thuisentertainmentsysteem en doet dus het werk van meerdere afstandsbedieningen, waardoor de batterijen sneller leeg kunnen raken dan die van een gewone afstandsbediening voor één apparaat.

De Harmony behoudt al uw apparaat- en activiteitsgegevens wanneer u de batterijen vervangt.

Harmony Pro, Elite en 950

De Harmony Pro-, Elite- and 950-afstandsbedieningen gebruiken één oplaadbare lithiumionbatterij. Als u op zoek bent naar een vervangende batterij, kunt u die aanschaffen bij de Logitech-winkel voor reserveonderdelen.

Batterij verwijderen

1. Open het klepje van de USB-poort en gebruik een kruiskopschroevendraaier maat #0 om de twee schroeven te verwijderen.
  2. Verwijder de afdekking en de twee schroeven aan de onderkant van de afstandsbediening. U moet de onderplaat nu op kunnen tillen.
  3. Til de batterij op en ontkoppel de kabel om de batterij uit de afstandsbediening te verwijderen.

Batterij plaatsen

1. Verbind de voedingskabel van de batterij en plaats de batterij terug.
  2. Plaats de onderplaat terug en draai de schroeven weer vast.
  3. Plaats de afdekking, schroeven en het klepje van de USB-poort terug.
Batterij van de Harmony Elite + 950

Harmony Ultimate, Ultimate One, Touch en Ultimate Home

Belangrijk:

De batterij in de Harmony Touch-, Ultimate- en Ultimate Home-afstandsbedieningen is oplaadbaar en kan niet worden vervangen. U mag de batterij alleen uit de afstandsbediening verwijderen om deze te recyclen aan het einde van de levensduur van het product.

1. Open het USB-klepje aan de onderkant van de afstandsbediening, verwijder het labeltje en verwijder het schroefje.
  2. Haal het bovenste deel van de behuizing van het onderste deel. Hiervoor is wat kracht vereist.
  3. Haal de draadaansluiting los en verwijder de vier schroefjes die de batterijhouder op zijn plaats houden.
  4. Trek de batterijconnector los en verwijder de batterij.
  5. Gooi de batterij en het product volgens de richtlijnen van de plaatselijke wetgeving weg.
Batterij van de Harmony Touch en Ultimate

U kunt uw Harmony het beste in uw oplaadstation laten wanneer u deze niet gebruikt. Op deze manier blijven de batterijen altijd opgeladen en raakt u de afstandsbediening niet kwijt.

Smart Control en Home Control

Afstandsbedieningen van het type Harmony Smart Control en Companion (voorheen Home Control) gebruiken één lithium knoopcelbatterij van 3 volt, type CR2032. Bij normaal gebruik van de afstandsbediening gaat de batterij gewoonlijk een jaar mee.

1. Schuif met twee duimen de batterijhouder open.
  2. Druk op de batterij, waarna deze los springt.
  3. Vervang de batterij en schuif het batterijklepje terug.
Batterij van de Harmony Smart Control

Harmony 200/300/350/600/650/700

Harmony-afstandsbedieningen van het type 200/300/350/600/650/700 gebruiken twee AA-batterijen.

1. Schuif het batterijklepje los.
  2. Trek aan het batterijenlipje om de batterijen gemakkelijker te verwijderen.
    (alleen voor Harmony 600/650/700-afstandsbedieningen)
  3. Plaats twee nieuwe AA-batterijen en let er goed op dat het lipje zich onder de batterijen bevindt, zodat u ze later weer gemakkelijk kunt verwijderen. U moet batterijen altijd samen vervangen en beide batterijen moeten van hetzelfde type zijn.
  4. Schuif het batterijklepje terug.
N.B.

Laat de Harmony-afstandsbediening nooit vallen op een hard oppervlak of in een verticale positie, omdat hiermee mogelijk de afstandsbediening opnieuw wordt opgestart. Als de afstandsbediening opnieuw wordt opgestart wanneer u op een knop drukt, vervangt u de batterijen.

Batterijen van de Harmony Smart Keyboard vervangen

De Harmony Smart Keyboard gebruikt twee AA-batterijen. Bij normaal gebruik van de afstandsbediening gaat de batterij gewoonlijk een jaar mee.

1. Draai het toetsenbord ondersteboven.
  2. Schuif met twee duimen de batterijhouder open.
  3. Vervang de batterijen en schuif het batterijklepje terug.
    • Combineer geen oude en nieuwe batterijen.
Harmony Smart Keyboard-batterij

Harmony One

Harmony One-afstandsbedieningen gebruiken één oplaadbare lithiumionbatterij.

1. Draai de afstandsbediening om.
  2. Druk met een duim omlaag op de vrijgaveknop van het batterijklepje.
  3. Houd de knop ingedrukt en schuif het batterijcompartiment met uw andere duim open.
  4. Vervang de batterij en schuif het batterijklepje terug.
Batterij van Harmony One vervangen

Harmony Express

De batterijlevensduur van uw Harmony-afstandsbediening hangt af van het gebruik. De Harmony vervangt alle afstandsbedieningen in uw thuisentertainmentsysteem en doet dus het werk van meerdere afstandsbedieningen. Hierdoor kunnen de batterijen sneller leeg raken dan die van een gewone afstandsbediening voor één apparaat.

Waarschuwing

Uw afstandsbediening kan beschadigen wanneer u de batterij verwijdert. De batterij in uw Harmony Express is oplaadbaar en kan niet worden vervangen. U mag de batterij alleen verwijderen om de deze op de juiste wijze weg te werpen.

1. Plaats een grote schroevendraaier met een platte kop in de USB-poort en draai deze om de onderste klep los te maken.
  2. Verwijder de vier schroeven uit de plastic behuizing van de batterij met een #0 kruiskopschroevendraaier.
    • Probeer de batterij niet van de plastic behuizing te verwijderen.
  3. Koppel de batterijkabel los en haal de batterij uit de afstandsbediening.
  4. Vervang de batterij en plaats het batterijklepje terug.
Batterij van Harmony Express vervangen