De intertoetsvertraging van een apparaat aanpassen

De intertoetsvertraging bepaalt hoelang de Harmony wacht tussen het verzenden van opdrachten naar een apparaat. Bij een te korte vertraging kan uw apparaat mogelijk een aantal opdrachten overslaan.

Intertoetsvertraging:

Tip

Verhoog de waarde om meer tijd in te voegen tussen het verzenden van opdrachten (bijvoorbeeld ontbrekende nummers bij wisselen van kanaal).

Verlaag de waarde als uw Harmony-afstandsbediening de opdrachten te langzaam verzendt (bijvoorbeeld het kanaal verandert voordat alle nummers zijn ontvangen).

Uw afstandsbediening gebruiken

Harmony Ultimate, Ultimate Home, Ultimate One en Touch

1. Druk op uw Harmony-afstandsbediening op het pictogram MENU.
  2. Selecteer INSTELLINGEN > APPARATEN > VERTRAGINGSINSTELLINGEN > VERTRAGINGEN WIJZIGEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer INTERTOETS.
  5. Pas de intertoetsvertraging aan met de schuifregelaar.

De mobiele app gebruiken

1. Druk vanuit de Harmony-app op MENU.
  2. Selecteer HARMONY-SETUP, APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN en dan APPARATEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer VERTRAGING AANPASSEN.
  5. Pas de INTERTOETSVERTRAGING aan met de schuifregelaar.
  6. Druk op > rechtsboven om de wijzigingen te bevestigen.

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan met de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  5. Klik op Apparaatinstellingen wijzigen.

6. MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  7. Selecteer Vertragingsinstellingen voor apparaten en klik op Volgende.
  8. Pas de waarde voor Intertoetsvertraging aan in milliseconden.

9. MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  10. Klik op Voltooien en vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren nadat u wijzigingen heeft aangebracht.

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony-software en selecteer uw afstandsbediening.
  2. Selecteer APPARATEN en vervolgens de apparaten die u wilt aanpassen.
  3. Selecteer VERTRAGING AANPASSEN. Pas de INTERTOETSVERTRAGING aan met de schuifregelaar.
  4. Selecteer > rechtsboven om de wijzigingen te bevestigen.
  5. Synchroniseer zodra u klaar bent uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.