De ingangsvertraging van een apparaat aanpassen

De ingangsvertraging bepaalt hoe lang uw Harmony wacht tussen het verzenden van opdrachten voor het schakelen tussen de ingang (of bron) van het apparaat. Door de waarde te verhogen, wacht de Harmony langer met het verzenden van de opdracht 'Ingang'.

Uw touchscreen-afstandsbediening gebruiken

1. Druk op het pictogram Menu op uw afstandsbediening.
  2. Selecteer INSTELLINGEN > APPARATEN > VERTRAGINGSINSTELLINGEN > VERTRAGINGEN WIJZIGEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer Ingang.
  5. Pas de ingangsvertraging aan met de schuifregelaar.

De mobiele app gebruiken

1. Druk vanuit de Harmony-app op MENU.
  2. Selecteer HARMONY-SETUP, APPARATEN EN ACTIVITEITEN TOEVOEGEN/WIJZIGEN en dan APPARATEN.
  3. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  4. Selecteer VERTRAGING AANPASSEN.
  5. Pas de INGANGSVERTRAGING aan met de schuifregelaar.
  6. Druk op > rechtsboven om de wijzigingen te bevestigen.

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan met de MyHarmony-desktopsoftware.
  2. Selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  3. Selecteer de tab Apparaten aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer het apparaat dat moet worden gewijzigd.
  5. Klik op Apparaatinstellingen wijzigen.
MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  1. Selecteer Vertragingsinstellingen voor apparaten en klik op Volgende.
  2. Pas de waarde voor Ingangsvertraging aan.
MyHarmony - Apparaatinstellingen wijzigen
  1. Klik op Voltooien en vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren nadat u wijzigingen heeft aangebracht.

De desktop-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens APPARATEN.
  3. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en vervolgens VERTRAGING AANPASSEN.
  4. Verplaats de schuifregelaar om de ingangsvertraging aan te passen. Wanneer u klaar bent, selecteert u >.
  5. Synchroniseer ten slotte uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.

De Harmony Express-app gebruiken

1. Start de Harmony Express-app en tik op Apparaatinstellingen.
  2. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en vervolgens Opstart aanpassen.
  3. Tik op Invoer en verplaats de schuifregelaar naar de gewenste instelling.