Harmony Remote Software v7.x upgraden naar MyHarmony

Een overzicht van de stappen die u moet uitvoeren om uw afstandsbediening bij te werken van uw oudere Harmony Remote Software v7.x naar de nieuwe MyHarmony-desktopsoftware.

Waarom upgraden?

Opmerking

Dit artikel is alleen relevant voor Harmony One en 600/650/700.

Als u een compatibele afstandsbediening heeft, zoals Harmony 600, 650, 700 of Harmony One, en u de Harmony Remote Software v7.X gebruikt, raden we aan een upgrade uit te voeren naar onze huidige installatie- en configuratiesoftware, MyHarmony.

Uw apparaten, activiteiten, geleerde IR-opdrachten, configuraties van uw apparaatvertraging of apparaatinvoerinstellingen worden van uw oude naar uw nieuwe afstandsbediening gekopieerd. Aanpassingen in uw knoptoewijzingen gaan terug naar de Harmony-standaardinstellingen. U kunt deze echter opnieuw configureren wanneer de set-up is voltooid — Meer informatie. Als uw nieuwe afstandsbediening favoriete kanalen ondersteunt, wordt u misschien gevraagd deze opnieuw in te stellen.

Hoe kunt u upgraden?

Upgraden van Harmony Remote Software v7.x naar MyHarmony

Upgradestappen afdrukken

Upgraden naar MyHarmony-software:

Zodra u de MyHarmony-desktopsoftware voor uw apparaat heeft gedownload en geïnstalleerd, moet u uw afstandsbediening toevoegen en de eerdere configuratie naar de nieuwe software kopiëren.

Gebruikt u MyHarmony al voor een andere afstandsbediening?

Als u de MyHarmony-desktopsoftware al voor een andere Harmony-afstandsbediening gebruikt en u deze afstandsbediening aan uw reeds bestaande MyHarmony-configuratie wilt toevoegen, leest u: De configuratie van een eerdere afstandsbediening kopiëren naar een nieuwe afstandsbediening

1. Open de MyHarmony-desktopsoftware en voer uw aanmeldingsgegevens in voor de Harmony Remote Software v7.x.
    • MyHarmony herkent uw aanmeldingsgegevens vanuit de oudere software en vraagt u een nieuwe account te maken met MyHarmony.
    • Als u uw aanmeldings-id kent maar u bent uw wachtwoord vergeten, kunt u eerst uw wachtwoord opnieuw instellen voordat u deze stappen probeert uit te voeren.
    • Als u uw aanmeldings-id bent vergeten, moet u een nieuwe account maken en uw apparaat/apparaten opnieuw toevoegen.
  2. Klik op Nieuwe MyHarmony-account aanmaken en voer uw gegevens in. Wanneer dit is voltooid, wordt u gevraagd uw apparaten en activiteiten vanuit uw vorige set-up te kopiëren.
  3. Harmony Desktop Software-account importeren
  4. Selecteer Kopiëren, voer uw aanmeldingsgegevens in voor de Harmony Remote Software v7.x en klik vervolgens op Aanmelden.
  5. U wordt gevraagd te bevestigen dat dit de afstandsbediening is die u wilt kopiëren. Als dit het geval is, selecteert u Ja.
  6. Wanneer dit is voltooid, ontvangt u een bericht ter bevestiging dat de gegevens zijn gekopieerd.
  7. Selecteer OK en vervolgens Gereed.
    • Voor Harmony-afstandsbedieningen van de modellen 600, 650 en 700 heeft u de optie de 3 activiteitenknoppen aan te passen.
  8. Selecteer ten slotte Synchroniseren om het proces te voltooien.
600 650 700 One