Wijzigen wanneer een apparaat wordt aan- en uitgezet

Harmony schakelt standaard alle apparaten uit die geen deel uitmaken van de huidige activiteit. U heeft bij Harmony echter wel de flexibiliteit om te bepalen hoe deze apparaten worden in- en uitgeschakeld.

Stroominstellingen

Via de stroominstellingen kunt u bepalen hoe uw apparaten werken. U kunt deze instellingen aanpassen via de MyHarmony-desktopsoftware of de mobiele Harmony-app.

• Stroominstelling
    Beschrijving
  • Uitschakelen wanneer niet in gebruik (standaardinstelling)
    Met deze optie wordt een apparaat ingeschakeld wanneer een activiteit wordt gestart waarvan het apparaat deel uitmaakt en uitgeschakeld wanneer deze activiteit wordt beëindigd. Dit is de meest gebruikelijke instelling voor televisies en AV-ontvangers die u alleen wilt inschakelen wanneer ze worden gebruikt.
  • Altijd ingeschakeld laten
    Deze optie houdt in dat Harmony nooit de in- of uitschakelopdracht stuurt. Dit is misschien handig als u Media Center of een settopbox hebt, die u altijd aan wilt laten staan.
  • Dit apparaat ingeschakeld laten bij wisselen van activiteiten
    Met deze optie wordt het apparaat ingeschakeld wanneer het de eerste keer is vereist, maar blijft het ingeschakeld wanneer u naar een andere activiteit gaat. Het apparaat wordt pas uitgeschakeld als u op de uitknop drukt op uw Harmony afstandsbediening om aan te geven dat u alles wilt uitschakelen. Dit is handig voor gameconsoles die u aan moeten blijven wanneer u even wilt pauzeren om tv te kijken, zodat u uw game later kunt hervatten.
  • Er zijn geen aan-uitknoppen
    Gebruik deze optie voor apparaten die helemaal geen aan-uitknoppen hebben. Dit is gebruikelijk op oudere AV-apparaten die zonder afstandsbediening worden geleverd.

De app gebruiken

1. Selecteer MENU en vervolgens Harmony-set-up > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
  2. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen, gevolgd door Stroominstellingen. Stel uw stroomvoorkeuren in.
  3. Volg de instructies op het scherm om door te gaan met de configuratie van uw apparaat.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer het tabblad Apparaten, samen met het apparaat waarvoor u de stroominstellingen wilt wijzigen.
  3. Selecteer Apparaatinstellingen wijzigen, dan Stroominstellingen en dan Volgende.
MyHarmony - Stroominstellingen
  1. Volg de aanwijzingen om de stroominstellingen van uw apparaat te configureren.
  2. Vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren telkens nadat u wijzigingen hebt aangebracht.
MyHarmony - Stroominstellingen

De app gebruiken

1. Meld u aan bij uw account via de Harmony-software en selecteer uw afstandsbediening.
  2. Selecteer APPARATEN en vervolgens het apparaat dat u wilt aanpassen.
  3. Selecteer STROOMINSTELLINGEN en werk de instellingen bij volgens uw voorkeuren.
  4. Volg de instructies op het scherm om door te gaan met de configuratie van uw apparaatinstellingen.
  5. Synchroniseer zodra u klaar bent uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.
Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Link One Smart Control Companion Touch Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Ultimate One Elite 950 Pro 600/650/665/700