Handleiding voor de Harmony Pro

Harmony Pro-portal

Aangepast met tijdsbesparende tools en resources om de accounts van Logitech Harmony-klanten eenvoudig te beheren. Als u naar de portal zelf zoekt of als u probeert een account voor het Harmony-installatieprogramma te maken, gaat u naar: pro.myharmony.com

Handleiding voor Harmony Pro-portal

Dit artikel is bedoeld om u te helpen uw klantaccounts te beheren en inzicht te bieden in de beschikbare resources op de Harmony Pro-portal. Als u naar de portal zelf zoekt of als u probeert een account voor het Harmony-installatieprogramma te maken, gaat u naar: pro.myharmony.com

Maak kennis met Harmony Pro-portal

Maak kennis met de Harmony Pro-portal, met een scala aan webgebaseerde productiviteitstools om installateurs zoals u te helpen klantaccounts te maken, beheren en configureren gedurende het hele installatieproces, of u nu bij de klant bent of op afstand vanuit uw eigen locatie werkt. De speciale lijn voor technische ondersteuning bij de Harmony biedt snelle ondersteuning en webinartraining zodat u op de hoogte blijft over de recentste ontwikkelingen op het gebied van Harmony.

Eenvoudig klanten beheren:

Klanten
  • Maak en beheer een onbeperkt aantal klantaccounts via één dashboard.
  • Los technische problemen op of configureer uw Harmony-afstandsbediening.
  • Laad Harmony-firmware vooraf en kopieer instellingen van sjabloonaccounts of vorige installaties.
  • Promoot uw eigen e-mailadres en telefoonnummer voor ondersteuning rechtstreeks in de Harmony-afstandsbediening van de eindgebruiker.
  • Bespaar tijd door de nieuwste firmware vooraf op een Harmony-afstandsbediening te laden voordat u uw klant bezoekt.

Uitgebreide externe ondersteuning:
*Alleen beschikbaar op de Harmony-app

Cloudgebaseerd
  • Bewerk een schema voor het starten of eindigen van een activiteit.
  • Maak Home Control-activiteiten voor uw lampen, rolgordijnen, thermostaten en sloten.
  • Bewerk activiteiten waarin Home Control-apparaten worden gebruikt.
  • Bewerk het startkanaal van een activiteit voor tv, Roku of Sonos.
  • Voer een apparaatdetectie uit om nieuw toegevoegde lampen, rolgordijnen en andere apparaten te vinden die Harmony op het netwerk kan detecteren.

Geavanceerde tools:

Tools
  • Krijg direct toegang waar u ook bent via Windows-, Mac-, iOS- of Android-apparaten.
  • Herstel de fabrieksinstellingen op een Harmony-afstandsbediening.
  • Ontkoppel een afstandsbediening van de hub van een klant.
  • Werk de firmware van een afstandsbediening bij.
Software verouderd?

Zorg dat u de nieuwste versie van de MyHarmony-desktopsoftware en Harmony-app heeft. Mogelijk moet u de MyHarmony-desktopsoftware en Harmony-app hiervoor verwijderen en opnieuw installeren. Verouderde Harmony-software wordt niet ondersteund en kan niet worden gebruikt met de Harmony Pro-portal. Voor meer informatie over het controleren van de softwareversie leest u de sectie Harmony-software hieronder.

De Pro-portal gebruiken

Een nieuwe Harmony-klantaccount toevoegen

U kunt een nieuwe Harmony-klantaccount toevoegen via de Harmony Pro-portal. Controleer of uw versie van de MyHarmony-desktopsoftware geïnstalleerd en up-to-date is. Als de MyHarmony-desktopsoftware openstaat, sluit u deze voordat u doorgaat.

1. Navigeer naar MENU en selecteer NIEUWE ACCOUNT TOEVOEGEN.
  2. De Harmony-app of MyHarmony-desktopsoftware wordt automatisch gestart.
  3. Volg de instructies op het scherm in de MyHarmony-desktopsoftware om het proces te voltooien.

Een bestaande Harmony-klant toevoegen

U kunt een bestaande Harmony-klantaccount toevoegen via de Harmony Pro-portal. Controleer of uw versie van de MyHarmony-desktopsoftware geïnstalleerd en up-to-date is. Als de MyHarmony-desktopsoftware openstaat, sluit u deze voordat u doorgaat.

1. Navigeer naar MENU en selecteer ACCOUNT IMPORTEREN.
  2. Voer het e-mailadres in dat de klant voor Harmony gebruikt en klik op E-MAILADRES ZOEKEN.
  3. Wanneer u het heeft gevonden, klikt u op TOEGANG VRAGEN. Hiermee kan de klant u voor een periode van acht uur toegang tot zijn/haar account geven.
    • In plaats daarvan kunt u ook het wachtwoord van de klant gebruiken.

Uw Harmony-klanten beheren

Harmony-klantaccounts worden links op het startscherm weergegeven. Als u een overzicht van een account wilt zien of accountinstellingen wilt weergeven, klikt u op de account (wachtwoord of toegangsverzoek vereist).

Firmware voor Harmony-afstandsbediening en -hub vooraf laden

Om over de nieuwste functies te beschikken moet u de firmware van uw Harmony-afstandsbediening en Hub af en toe updaten. Volg de onderstaande stappen om de firmware van de Harmony-afstandsbediening en Hub van uw klant te updaten.

1. Verbind de afstandsbediening of hub via de meegeleverde USB-kabel met uw computer.
  2. Navigeer naar MENU en selecteer TOOLS EN FIRMWARE.
  3. De Harmony-app of MyHarmony-desktopsoftware wordt automatisch gestart in de sectie TOOLS EN FIRMWARE.
  4. Volg de onderstaande stappen om de firmware van de Harmony-afstandsbediening en/of Hub van uw klant te updaten.

Uw accountinstellingen wijzigen

Mogelijk moet u af en toe wijzigingen aanbrengen in uw account. Bijvoorbeeld uw e-mailadres, wachtwoord, adres of telefoonnummer. Als er iets in uw leven is veranderd en u uw Harmony Pro-installateursaccount moet bijwerken, volgt u de onderstaande stappen op aan de slag te gaan.

1. Navigeer naar MENU en selecteer MIJN ACCOUNTINSTELLINGEN.
  2. Bevestig dat uw accountgegevens en klantgerichte informatie juist zijn.
  3. Selecteer BIJWERKEN. De klantgerichte informatie wordt weergegeven op de afstandsbediening en Harmony-app.

Ondersteunde Harmony-producten

De onderstaande apparaten worden ondersteund wanneer u de Harmony Pro-portal gebruikt. Als u wilt weten of een specifiek apparaat wordt ondersteund door Harmony (en niet de Harmony Pro-portal), zoekt u het apparaat op met onze compatibiliteitstool. Hiermee wordt uitgelegd of het apparaat door Harmony wordt ondersteund en zo ja, hoe Harmony met dat product werkt.

• Harmony Pro
  • Harmony Elite
  • Harmony Companion
  • Harmony Ultimate Home
  • Harmony Ultimate One
  • Harmony Ultimate
  • Harmony One
  • Harmony Smart Control
  • Harmony Home Control
  • Harmony Home Hub
  • Harmony Hub
  • Harmony Touch
  • Harmony 950
  • Harmony 600/650/700
  • Harmony 200/300/350
  • Harmony Link
  • Harmony Smart Keyboard

Ondersteuning voor installateurs

Navigeer naar MENU. Onderaan ziet u drie opties voor verdere ondersteuning:

• Technische ondersteuning voor installateurs
    Bel dit nummer voor technische ondersteuning met betrekking tot de account van uw klant.
    1-866-826-5722 - Ma-vr: 9:00-22:00 uur (ET), za-zo: 10:00-17.30 uur (ET)
  • Probleem met AV-apparaat melden
    Klik op deze link om problemen met AV-apparaatgegevens te melden aan het Harmony-gegevensteam.
  • Probleem met portal melden
    Klik op deze link om problemen met de Harmony Pro-portal te melden aan het ondersteuningsteam.

Minimale softwarevereisten

Harmony-software

• MyHarmony-desktopsoftware v1.0.0.87+

Versie controleren:
    • Start de MyHarmony-desktopsoftware, klik met de rechtermuisknop en selecteer Info.
    Verouderde software:
    • Accounts die verouderde Harmony-software gebruiken, zoals in de onderstaande afbeelding, worden niet ondersteund op de Harmony Pro-portal.
    Verouderde Harmony-software

• Mobiele Harmony-app
    • iOS versie: v5.1.1+
    • Android versie v5.1+
    Versie controleren:
    • Start de Harmony-app en navigeer naar MENU en dan Info > Versies.
    De versie van de Harmony-app controleren

Internetbrowser

Op Windows:

• Chrome v52+
    • Firefox v47+
    • Edge v12+
    • Internet Explorer v8+

Op Mac:

• Safari v9.1+
    • Chrome v52+

Besturingssysteem

• Windows 7+
  • Mac 10.8+