Selecteer de software die is gebruikt voor de set-up van uw Harmony 600-afstandsbediening

Wilt u de set-up uitvoeren voor een nieuwe Harmony 600-afstandsbediening? Download onze MyHarmony Desktop Software om aan de slag te gaan.

MyHarmony Desktop Software

Aanbevolen voor nieuwe en bestaande gebruikers,
of voor set-up via de website myharmony.com.

MyHarmony Desktop Software

Harmony Remote Software

Oudere software voor de set-up van oude afstandsbedieningen

Harmony Remote Software v7.5

Wij houden van feedback

Fantastisch!
Wilt u ons meer informatie geven?

Was deze pagina nuttig?

Ja

Hartelijk dank

Door uit te leggen waarnaar u op zoek bent, kunnen we onze site verbeteren. Dit is geen support formulier.
Ga naar onze pagina contact opnemen, als u contact wilt opnemen met een ondersteuningsspecialist.

Delen

Hartelijk dank dat u een Harmony-klant bent

Hartelijk dank

We stellen uw hulp op prijs

We verbeteren voortdurend onze database. Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we het probleem kunnen oplossen.

Dit is geen ondersteuningsforum. Ga naar onze pagina contact opnemen, als u contact wilt opnemen met een ondersteuningsspecialist.

Delen

Onze probleemoplosser voor activiteiten kan de meeste problemen oplossen

Ga naar onze Probleemoplosser voor Harmony-activiteit om het specifieke probleem te isoleren en instructies te vinden over hoe u dit probleem kunt opossen. Wordt het apparaat niet ingeschakeld? Schakelt het apparaat naar de verkeerde ingang? Wij kunnen u helpen.

Of u kunt onze communityforums raadplegen. Harmony-productmanagers doen actief mee en bieden hulp.

Hartelijk dank dat u een Harmony-klant bent