Contact opnemen met Harmony-ondersteuning

Zoek onze support- en probleemoplossingsartikelen via het bovenstaande zoekvak, of geef al onze supportartikelen en oplossingen weer. Stel vragen, zoek antwoorden of deel uw eigen kennis met andere gebruikers van Harmony in onze communityforums.

Wij staan voor u klaar

Als u nog steeds problemen ondervindt en met een van onze specialisten wilt spreken, beschikt u met Harmony over een periode van gratis ondersteuning via e-mail en telefoon. Onze toegewijde en ervaren Harmony-ondersteuningsexperts zijn er om u te helpen.

Nieuwe Harmony-producten

Logitech Harmony-producten:

Telefonische support

Hieronder vindt u onze gratis ondersteuningsnummers. Controleer in de onderstaande tabel wanneer ondersteuning in uw gebied beschikbaar is. Houd de e-mail-id voor het aanmaken van uw Harmony-account gereed. Als u contact opneemt met support met betrekking tot de Harmony-app, kunt u het beste bellen met een andere telefoon dan de smartphone waarmee u uw Harmony App gebruikt.

Noord- en Zuid-Amerika

Europa

Pacifisch Azië

E-mailondersteuning

Vragen over de Harmony-software, Wi-Fi-verbinding en het bedienen van apparaten of het instellen van activiteiten zijn over het algemeen te complex om te beantwoorden via e-mail en kunnen beter via onze telefonische ondersteuning worden beantwoord.

Liever contact via e-mail? Als de periode voor ondersteuning nog niet is verstreken, kunt u ons supportteam een vraag stellen.

Een garantieclaim indienen

Als u uw Harmony wilt omruilen of laten repareren en de garantieperiode nog loopt, kunt u online een garantieclaim indienen. U wordt mogelijk verzocht u aan te melden met uw e-mail-id en wachtwoord voor MyHarmony.

Bent u een ontwikkelaar?

Ontwikkelaars

Bent u een ontwikkelaar met interesse in onze API, zodat u Harmony-activiteitsbediening in uw product kunt activeren? Ga naar onze pagina Harmony API voor meer informatie over integratiemogelijkheden.

Fabrikanten

Produceert u IR-apparaten en wilt u uw producten of IR-codes aan onze database toevoegen? Stuur een e-mail aan ons team voor gegevensintegratie met meer informatie. Houd er rekening mee dat de externe of technische ondersteuning van Harmony een van de bovenstaande contactopties via telefoon of e-mail moet gebruiken. U ontvangt dus geen antwoord van ons team voor gegevensintegratie.

Home Control Home Hub Smart Keyboard Link One Smart Control Touch Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Ultimate One 200/300/350 600/650/700