Aanpassen hoe een apparaat van kanaal wisselt

Verschillende apparaten zoeken op verschillende manieren naar kanalen en Harmony moet dit begrijpen om favoriete kanalen op de juiste wijze te kunnen verzenden.

• Kanaalinstelling
    Beschrijving
  • Alleen cijfers
    Met deze optie wordt het exacte nummer van het kanaal verzonden, zonder voorloopnullen of een afsluitende Enter-opdracht. Bij het verzenden van de opdracht Favoriet kanaalnummer 8 wordt in dit geval alleen de opdracht 8 verzonden. Hoewel het goed mogelijk is dat dit op uw apparaat werkt, kunt u het beste een van de onderstaande opties selecteren, zodat Harmony het kanaal sneller kan vinden.
  • Getal + Enter of Select
    Met deze optie wordt het nummer van het kanaal verzonden gevolgd door een opdracht als Enter, Select of OK. Bij het verzenden van favoriet kanaal nummer 8 worden in dit geval de opdrachten 8 en Enter verzonden. Als dit werkt voor de originele afstandsbediening, raden wij aan om deze optie te selecteren.
  • Twee getallen
    Deze optie kan worden gebruikt wanneer het apparaat waarmee u van kanaal wisselt, maximaal 99 kanalen ondersteunt en geen ondersteuning biedt voor de bovenstaande optie nummer + Enter. Bij het verzenden van favoriet kanaal 8 worden bijvoorbeeld de opdrachten 0 en 8 verzonden. Bij het verzenden van favoriet kanaal nummer 21 worden in dit geval de opdrachten 2 en 1 verzonden.
  • Drie getallen
    Deze optie kan worden gebruikt wanneer het apparaat waarmee u van kanaal wisselt, maximaal 999 kanalen ondersteunt en geen ondersteuning biedt voor de bovenstaande optie nummer + Enter. Bij het verzenden van favoriet kanaal 8 worden in dit geval de opdrachten 0, 0 en 8 verzonden.

De Harmony-app gebruiken

1. Tik op MENU en vervolgens op Harmony-set-up > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > FAVORIETEN.
  2. Selecteer KANALEN KIEZEN, gevolgd door de methode voor kanaalinvoer.
  3. Druk op > om uw instellingen op te slaan.

De desktopsoftware gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer het tabblad Favorieten, evenals de optie Aanpassen hoe u van kanaal wisselt.
  3. Selecteer hoe uw apparaat van kanaal wisselt, gevolgd door Voltooien.
  4. Vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren telkens nadat u wijzigingen hebt aangebracht.
MyHarmony - Instellingen voor kanaalwisseling