Herhalingen van apparaatopdrachten aanpassen

Afstandsbedieningen (zowel Harmony als van de fabrikant) sturen opdrachten meermaals om nauwkeurige levering van het signaal te garanderen. In enkele gevallen heeft Harmony dit nummer verkeerd ingesteld.

Herhalingen van opdrachten

Tip:
  • Verlaag het aantal herhalingen voor het apparaat als u door op een opdracht te drukken meerdere stappen omhoog of omlaag springt in een menu. Hetzelfde geldt voor volumeknoppen op een soundbar of AV-ontvanger.
  • Verhoog het aantal herhalingen voor het apparaat als u merkt dat u meerdere keren op dezelfde opdracht moet drukken voordat het apparaat reageert.

De mobiele app gebruiken

Opgelet

Als u de mobiele Harmony-app wilt gebruiken, moet u een Harmony Hub-product gebruiken. Als u geen Harmony Hub-product hebt, volgt u de desktopinstructies om de instellingen van uw apparaat voor het herhalen van opdrachten te wijzigen.

1. Tik op MENU en vervolgens Harmony-setup > Apparaten en activiteiten toevoegen/wijzigen > APPARATEN.
Apparaten selecteren in Harmony-app
  1. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen, gevolgd door OPDRACHTHERHALINGEN.
  2. Verplaats de schuifregelaar om een nieuwe herhaalwaarde in te stellen en druk op > om door te gaan.
Harmony-app - Herhalingen van apparaatopdrachten

De desktop-app gebruiken

1. Meld u aan bij de MyHarmony-desktopsoftware en selecteer uw afstandsbediening in de galerie.
  2. Selecteer het tabblad Apparaten, samen met het apparaat waarvoor u de stroominstellingen wilt wijzigen.
  3. Selecteer Apparaatinstellingen wijzigen, gevolgd door Herhalingen van apparaatopdrachten en Volgende.
MyHarmony - Stroominstellingen
  1. Pas de schuifregelaar naar wens aan en selecteer Voltooien.
  2. Vergeet niet om uw afstandsbediening te synchroniseren telkens nadat u wijzigingen hebt aangebracht.
MyHarmony - Herhalingen van apparaatopdrachten

De desktop-app gebruiken

1. Start de Harmony-app en meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer uw Harmony-afstandsbediening en vervolgens APPARATEN.
  3. Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en vervolgens OPDRACHTHERHALINGEN.
  4. Verplaats de schuifregelaar om de herhaalwaarde aan te passen. Wanneer u klaar bent, selecteert u >.
  5. Synchroniseer ten slotte uw afstandsbediening door SYNCHRONISEER MIJN AFSTANDSBEDIENING te selecteren in het menu Instellingen.
Home Control Home Hub Hub Smart Keyboard Link One Smart Control Companion Touch Ultimate Ultimate Home Ultimate Hub Ultimate One Elite 950 Pro 600/650/665/700