Uw Harmony terugzetten op de standaardwaarden

Wanneer u de afstandsbediening terugzet op de standaardwaarden, worden alle gegevens van de gebruiker gewist van de fysieke afstandsbediening. Als je een afstandsbediening uit je account wilt verwijderen, raadpleeg je: Een afstandsbediening verwijderen

Fabrieksinstellingen

Harmony Hub

Ontkoppel uw hub en houd de knop Koppelen/Reset aan de achterkant ingedrukt terwijl u de hub opnieuw aansluit. Het lampje aan de voorkant van de hub knippert ongeveer 30 seconden rood terwijl de standaardinstellingen van de hub worden hersteld.

Harmony Hub

Harmony-afstandsbedieningen met touchscreen

Harmony Elite

Uw afstandsbediening resetten:

1. Houd de knop Menu (boven de knop Kanaal omhoog) en de knop Uit gedurende 20 seconden tegelijk ingedrukt.
  2. Het scherm van de afstandsbediening wordt uitgeschakeld en vervolgens weer ingeschakeld en er wordt een afbeelding van een afstandsbediening en een cirkelvormige pijl weergegeven.
  3. Na enkele seconden zijn de standaardinstellingen op uw afstandsbediening hersteld en kunt u deze opnieuw synchroniseren.
  4. Als u een Harmony Hub-product heeft, moet u ook de onderstaande stappen volgen om de Harmony Hub op de standaardwaarden terug te zetten.

Uw hub resetten:

Ontkoppel uw hub en houd de knop Koppelen/Reset aan de achterkant ingedrukt terwijl u de hub opnieuw aansluit. Het lampje aan de voorkant van de hub knippert ongeveer 30 seconden rood terwijl de standaardinstellingen van de hub worden hersteld.

Harmony Hub

Harmony Smart Control en Smart Keyboard

De standaardinstellingen van Harmony Smart Control en Harmony Smart Keyboard kunnen niet worden hersteld. U kunt uw Harmony Hub echter wel resetten.

Ontkoppel uw hub en houd de knop Koppelen/Reset aan de achterkant ingedrukt terwijl u de hub opnieuw aansluit. Het lampje aan de voorkant van de hub knippert ongeveer 30 seconden rood terwijl de standaardinstellingen van de hub worden hersteld.

Harmony Hub

Harmony 200/300/350

Zit u vast in Veilige modus?

Op de meeste Harmony-afstandsbedieningen roept u de Veilige modus op door de knop Uit of OK ingedrukt te houden wanneer uw afstandsbediening wordt opgestart. Als u Veilige modus wilt afsluiten en de melding Veilige modus wilt verwijderen, start u uw afstandsbediening opnieuw op door de batterijen te verwijderen en vervolgens terug te plaatsen. Als uw afstandsbediening niet-vervangbare batterijen gebruikt, houdt u de knop Uit ingedrukt tot uw afstandsbediening wordt uitgeschakeld. Uw afstandsbediening wordt automatisch opnieuw opgestart. Houd de knop Uit of OK niet ingedrukt terwijl uw afstandsbediening wordt opgestart.

Harmony Legacy
  1. Haal een van de batterijen uit de afstandsbediening.
  2. Houd de aan/uit-knop ingedrukt en plaats de batterij weer terug.
  3. De apparaatknoppen gaan knipperen om aan te geven dat de standaardwaarden van de afstandsbediening zijn hersteld.

Harmony 600/650/665/700

Zit u vast in Veilige modus?

Op de meeste Harmony-afstandsbedieningen roept u de Veilige modus op door de knop Uit of OK ingedrukt te houden wanneer uw afstandsbediening wordt opgestart. Als u Veilige modus wilt afsluiten en de melding Veilige modus wilt verwijderen, start u uw afstandsbediening opnieuw op door de batterijen te verwijderen en vervolgens terug te plaatsen. Als uw afstandsbediening niet-vervangbare batterijen gebruikt, houdt u de knop Uit ingedrukt tot uw afstandsbediening wordt uitgeschakeld. Uw afstandsbediening wordt automatisch opnieuw opgestart. Houd de knop Uit of OK niet ingedrukt terwijl uw afstandsbediening wordt opgestart.

Harmony 600/650/665/700 hoeven niet te worden gereset en bieden daarom niet die mogelijkheid om dit te doen.

Uw informatie herstellen

Als u uw informatie wilt herstellen, meldt u zich aan bij uw account via de Harmony-desktopsoftware, sluit u uw afstandsbediening aan met behulp van de meegeleverde USB-kabel en drukt u op Synchroniseren. Zie dit artikel voor meer informatie: Wijzigingen synchroniseren van of naar uw Harmony

Met pc verbinden

Harmony Express

1. Start de Harmony Express-app.
  2. Tik op Ruimte-instellingen en selecteer Deze ruimte verwijderen.
  3. Koppel je Harmony Blaster los.
  4. Houd de knop op de onderkant van de blaster ingedrukt terwijl je de wisselstroomadapter aansluit op een stopcontact.
  5. Houd de knop ongeveer 15 seconden ingedrukt.
    • Het lampje op de voorkant van de blaster knippert tien seconden wit terwijl de standaardwaarden voor de blaster worden hersteld.
    • De afstandsbediening zelf hoeft niet opnieuw worden ingesteld, maar moet wel worden opgeladen voordat je deze koppelt met de blaster.
    • Alexa zal nog een lijst met je oude scènes hebben. Je kunt deze verwijderen via de Alexa-app of alexa.amazon.com.